Infiniti Emerg-E - primele fotografii oficiale

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 26.02.2012
Primele fotografii oficiale cu conceptul Infiniti Emerg-E au ajuns pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Geneva.

Câteva fotografii din mapa oficială de prezentare a concept-car-ului Infiniti Emerg-E au ajuns pe internet înainte de debutul oficial al acestui supercar la Salonul Auto de la Geneva. Infiniti avea de gând să prezinte acest model peste câteva zile și au început o campanie de teasing acum câteva luni. O fotografie teaser a fost prezentată la începutul lunii februarie.

Putem acum admira acest concept ce promite performanțe fără compromis. Nu există încă informații noi în ceea ce privește datele tehnice, dar Infiniti a spus deja că acest supercar concept va folosi un motor electric acompaniat de un motor termic montat central de 1.2 litri pentru extinderea autonomiei. Infiniti spune că acest concept va oferi performanțe de top și emisii poluante zero. Până când detaliile tehnice vor apărea nu ne rămâne decât să studiem designul acestui nou concept. Infiniti Emerg-E va fi unul din punctele de atracție principale de la Salonul Auto de la Geneva.

 Via | carscoop

Comentarii (12)

  • wow!!!!!! e absolut demential !
    40 3
  • e concept ...
    5 2
  • holyyyyy molyy..........
    se pare ca toata lumea scoate in ultima perioada supercar-uri.....
    bmw se pare ca traieste pe alta planeta.......pana va iesi modelu i8 pe piata in 2014.......va pierde portierele tip aripi de pescarusi designul va fi deja 'old-fashion'.....si piata va fi plina de supercaruri electrice si hibride....
    8 15
  • sunt dezamagit de ce vad. exceptand grila fata, in rest absolut nimic din acest concept nu inspira infiniti. dar absolut nimic. cu putin virtual tuning sa elimin grila fata si sa il fac clean look, ai putea sa pui orice sigla pe fascie si sa fie acceptabil.

    daca ma uit la lexus, si elimin fascia, regasesc destule elemente in faruri in stopuri in design care sa imi inspire noul trend al lor. pacat de infiniti, caci in generatia de pana acum aratau mult peste lexus. si culmea ei au inventat grila fata in formatul acesta rasucit, dar lexus l-a modificat putin si l-a pus in aplicare cu succes mult mai mare
    1 25
  • .......
    infiniti emerg-e nu e nimic mai mult decat o honda nsx mascata.....
    2 22
  • Nu are cum sa fie in 2014 i8-ul "old fashion", iti place sa aberezi des pe tema Bmw observ @Tzenu.
    Acest concept arata f bine dar este un concept pana la urma
    6 2
  • @men @dan_grc
    Ce tot o tineti struna cu "e un concept"?! Normal ca-i un concept... cu toate impicatiile lui.... Nu mai faceti voi atat pe atotcunoscatorii, ca oricum s-a auzit si de masini de serie fidele conceptelor originare... N-aveti de unde sa stiti ce au in cap cei de la Nissan.
    18 1
  • @tzenu_bmw
    supercaruri ecologice
    Insinuezi ca BMW i8 a fost primul supercar electric?! Stai linistit ca Nissan a lansat un concept electric inainte ca BMW sa vina cu i8. Mai mult ca sigur n-ai auzi de conceptul Nissan ESFLOW lansat la Geneva la inceputul anului 2011. BMW i8 a fost lansat cateva luni mai tarziu.
    12 2
  • cine si de ce a sters comentariul meu?
    1 1
  • infiniti
    Infiniti ar face bine intai sa vada ce face cu Mercedes sa ia niste motoare diesel mai mici de 2,2 litri pt G, EX si un V6 pt EX si FX ca dieselul de la renault e praf. apoi trebuie sa se ocupe de un nou G, deun nou EX/FX si abai apoi sa se gandeasca la masini sport. e frumoasa dar nu faci bani cu ea.
    1 18
  • fan renault
    @zorro
    Renault are un motoare 3.0 V6 si 2.0 dci FOARTE BUNE SI CAPABILE. Cand dai de permis ne anunti pt alte recomandari (nu de filme pt copii, ci de masini)
    10 1
  • EV supersport
    @ t
    "absolut nimic din acest concept nu inspira infiniti"

    E o prostie ce zici tu. Nu cunosti Infiniti. Sunt indicii evidente care duc cu gandul la Infinti: grila radiatorului, geamul "ciupit" la partea din spate si conceptul in sine care exprima dinamica / sportivitate, Infinitii fiind prin definitie o marca dinamica.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru