Salonul Auto de la Geneva 2018

Primul teaser pentru noua generație Volvo V60: break-ul se lansează în 21 februarie

Publicat Joi, 15.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 2
Primul teaser pentru noua generație Volvo V60: break-ul se lansează în 21 februarie - Poza 1
Volvo a publicat un teaser video pentru lansarea noii generații V60, care va avea loc în 21 februarie. Clipul evidențiază modificări la nivelul grilei și un interior îmbrăcat în piele.

Volvo va continua în primăvara acestui an procesul de împrospătare a gamei de modele cu noua generație V60. Constructorul sudez a programat deja lansarea pentru 21 februarie la sediul central, iar evenimentul va fi transmis în direct pe contul oficial de pe rețeaua de socializare Facebook.

De asemenea, Volvo a publicat și un teaser sub forma unui clip video, în care suedezii oferă o scurtă istorie a modelului, dar și câteva imagini în avanpremieră cu noua generație. Astfel, grila va beneficia de o serie de ajustări, în timp ce interiorul este îmbrăcat în piele neagră și include diverse nuanțe de bej.

Volvo nu a oferit informații suplimentare despre noua generație V60, însă știm deja că aceasta va fi dezvoltată pe platforma Scalable Product Architecture (SPA), iar presa internațională a relatat anterior că va prelua gama de motorizări de la SUV-ul Volvo XC60.

În cazul în care aceste informații se vor confirma, noul V60 va fi disponibil cu motoare diesel și pe benzină de 2.0 litri, dar și într-o versiune plug-in hybrid, care a fost deja surprinsă în cadrul unor teste efectuate sub camuflaj. De asemenea, nivelurile de echipare vor fi aceleași, iar V60 va prelua inclusiv sistemele de siguranță care au determinat Euro NCAP să afirme că XC60 este cea mai sigură mașină testată pe parcursul anului trecut. 

Noul V60 va veni practic ca o completare după lansările recente ale SUV-urilor XC90, XC60 și XC40, dar și după lansarea noii generații V90.

Via Volvo


Comentarii (2)

  • Si care este noutatea ? Ca s-a lansat acest teaser care nu da nici macar un indiciu despre acest model ? Restul informatiilor le-ati mai prezentat si acum vreo 2-3 saptamani, exact aceleasi. Este intr-adevar o lansare importanta ,dar pt. alte piete/zone din Europa si din lume ,unde acest model este chiar unul foarte asteptat. Nu asa de importanta pt. Romania ca sa citim aceeasi stire de 2 ori intr-o luna. Mi-ar fi placut sa aflu o noutate despre acest viitor "nou" V60 daca tot a-ti deschis subiectul din nou. Zic si eu asa ...ca un umil cititor al vostru. Stima !
    2 7
  • Interesant!La ei apare mai inatai varianta break ...si apoi sedanul?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru