Salonul Auto de la Paris 2012

Lancia Flavia Red Carpet vine la Paris

Publicat Miercuri, 26.09.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 5
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 1
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 2
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 3
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 4
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 5
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 6
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 7
Lancia Flavia Red Carpet vine la  Paris - Poza 8
Lancia a anunţat că va lansa la Salonul Auto de la Paris ediţia specială a lui Flavia dezvoltată împreună cu partenerii de la Poltrona Frau.

Lancia Flavia Red Carpet, o ediţie specială a decapotabilei dezvoltată împreună cu Poltrona Frau pentru Festivalul de Film de la Veneţia, va fi prezentă şi la Salonul Auto de la Paris. Specialiştii în tapiţerii de la Poltrona Frau lucrează în domeniu de 100 de ani, anul 2012 marcând centenarul acestei companii. După ce modelul a transportat artiştii de la Festivalul de Film de la Veneţia din postura de sponsor principal, Flavia Red Carpet va fi oferit spre comercializare în viitorul apropiat.

Modelul este echipat cu un motor otto de 2.4 litri cuplat unei transmisii automate cu şase trepte. Lancia oferă modelul Flavia Red Carpet într-un singur nivel de echipare, acesta încluzând toate dotările disponibile în mod normal în lista de echipamente opţionale. În standard, modelul are ESC şi controlul tracţiunii, tapiţerie din piele, ABS, patru airbag-uri, sistem de montare ISOFIX, sistemul multimedia Uconnect, sistem de navigaţie şi sistem audio Boston Acoustic.

Aportul celor de la Poltrona Frau se vede la interior, sub forma tapiţeriei din piele roşie. Acestă piele este tratată şi cusută cu o atenţie la detalii specifică producătorului italian şi realizează un contrast deosebit cu albul caroseriei.

Colaborarea dintre Lancia şi Poltrona Frau datează din anii 1920, când Vincenzo Lancia l-a contactat pe Renzo Frau pentru a echipa vehiculele destinate clienţilor săi speciali, care doreau o tapiţerie din piele deosebită.

Via Lancia


Comentarii (5)

  • Frumos cabrio.
    6 4
  • antonny
    Flavia mai frumoasa decat Eos.......
    5 4
  • vooma! iar dupa dimensiuni cu cred ca intra in ac clasa cu EOS-ul! de motorizari nu are rost sa discutam ..2.4 L si 170 hp 2.0 210 hp
    4 7
  • viorel ala chel
    Acest Cabrio va fi un best seller ar marcii....tineti minte ce va spun!
    5 5
  • wuTang
    @yoyo
    Te oftici degeaba,Flavia chiar arata mai bine decat Eos,Golf cabrio...
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru