Salonul Auto de la Paris 2012

Lexus LS 600h F-Sport şi un concept misterios se pregătesc pentru Paris

Publicat Luni, 10.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Lexus LS 600h F-Sport şi un concept misterios se pregătesc pentru Paris - Poza 1
Lexus promite un concept misterios pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris. Alături de el va fi expus şi versiunea nouă LS 600h F-Sport.

Pentru a putea ţine pasul cu rivalii premium din Europa, Lexus promite două noi premiere în cadrul Salonului Auto de la Paris. Prima dintre ele este o surpriză, Lexus dorind să păstreze încă misterul. Japonezii au declarat totuşi că este vorba despre un concept complet nou, ale cărui imagini şi informaţii vor fi dezvăluit la începutul săptămânii viitoare, în data de 17 septembrie.

Alături de prototipul necunoscut, la standul Lexus se va mai găsi şi o versiune nouă a navei amiral LS. Este vorba despre o declinare F-Sport a deja existentului LS 600h, care vine astfel cu un pachet aerodinamic nou şi implicit un look mult mai agresiv.

Esential 5.5 secunde îi sunt necesare lui Lexus LS 600h F-Sport pentru a atinge 100 de km/h.
Sub capotă se află un motor V8 de 5.0 litri şi 389 de cai putere, asistat de o unitate electrică, ce oferă la rândul său 221 de cai. Graţie resurselor, sprintul de la 0 la 100 km/h se face în doar 5.5 secunde.
Chiar şi aşa, consumul mediu este de numai 11.7 litri/100 de kilometri.

via autoblog


Comentarii (1)

  • AndreiRN
    LS 600h o masina care da impresia ca pluteste deasupra asfaltului fara zgomot si efort.
    Perfectiune dusa la limite.
    14 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru