Salonul Auto de la Paris 2012

Suzuki S-Cross Concept - al doilea teaser oficial

Publicat Marti, 18.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Suzuki S-Cross Concept - al doilea teaser oficial - Poza 1
Suzuki S-Cross Concept - al doilea teaser oficial - Poza 2
Suzuki S-Cross Concept - al doilea teaser oficial - Poza 3
Suzuki va expune la Salonul de la Paris conceptul S-Cross. Japonezii prelungesc aşteptarea fanilor cu un nou teaser, ce trădează aspectul posterior al prototipului.

Suzuki vrea sa ofere publicului o surpriză în cadrul Salonului Auto de la Paris. Ea a fost deja anticipată de un teaser, publicat la începutul lunii august, şi este acum amplificată de o a doua imagine a conceptului pe care îl vom vedea săptămâna viitoare.

Prototipul, despre care Suzuki spune că va oferi stabilitate şi soliditate, se va numi S-Cross şi va încerca să dea naştere unui model complet nou pentru constructorul japonez.

Tot Suzuki a emis un comunicat de presă în care se arată: ”Emoţie, calitate şi eficienţă aerodinamică - acestea sunt trăsăturile care stau la baza proiectării lui S-Cross. Designul interpretează cât mai bine dinamismul, dar şi soliditatea, oferindu-i conceptului un aspect inovativ. Liniile dinamice şi distinctive se regăsesc la nivelul întregii caroserii.”

Deşi constructorul asiatic refuză să ofere momentan informaţii despre conceptul de la Paris, a doua imagine de tip teaser trădează un posterior cu design sportiv, dominat de blocuri optice cu lumini LED, bosaje ceva mai largi şi un logo Suzuki de mari dimensiuni.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru