Salonul Auto de la Paris 2012

Toyota Auris Tourer şi Verso - noile surprize aşteptate la Paris

Publicat Luni, 10.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 6
Toyota Auris Tourer şi Verso - noile surprize aşteptate la Paris - Poza 1
Toyota Auris Tourer şi Verso - noile surprize aşteptate la Paris - Poza 2
Toyota Auris Tourer şi Verso - noile surprize aşteptate la Paris - Poza 3
Toyota Auris Tourer şi Verso - noile surprize aşteptate la Paris - Poza 4
Toyota va expune la Salonul de la Paris, pe lângă noua generaţie Auris, şi prima variantă break a modelului compact, alături de monovolumul Verso.

Toyota a pregătit o ofensivă puternică cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Pe lângă deja anunţatul Auris, japonezii vor surprinde şi cu primul derivat de caroserie al compactei. Este vorba despre varianta break a noului Auris, anticipată deja cu un teaser de către oficialii constructorului asiatic.

Toyota Auris

Vedeta standului va fi fără îndoială Auris, disponibil încă din momentul lansării cu trei soluţii de propulsie: benzină, diesel şi hibrid. Japonezii speră ca fiecare dintre cele trei soluţii să adune câte o treime din comenzi. Producţia va fi asigurată exclusiv de uzina Burnaston din Marea Britanie, ceea ce face ca modelul să promită un aer mult mai european.

Toyota Auris Tourer

Noua variantă Auris Tourer îşi va face debutul oficial la Paris şi va marca o premieră mondială. Va fi primul model break de segment compact disponibil cu o motorizare hibridă. Va fi însoţit şi de versiuni diesel şi benzină, sperând să aducă astfel clienţi pentru Toyota într-un segment care reprezintă aproximativ 25% din totalul întregii pieţe europene.

Toyota Verso

Surpriza standului va fi însă cea de-a treia extensie a modelului Auris.

este vorba despre monovolumul Verso, care vine cu o faţă nouă, adaptată noii filosofii de design. Sub capotă, clienţii vor primi un motor diesel 2.0 D-4D mult mai puternic şi cu emisii de CO2 reduse.

Toyota TRD - linie de accesorii sportive

Urmareste Automarket
Nu în ultimul rând, Toyota va expune la Paris şi o gamă nouă de accesorii de performanţă, reunite sub abrevierea TRD Performance Line.
Acronimul vine de la Toyota Racing Development şi include elemente aerodinamice şi mecanice pentru GT86. Este pentru prima dată când elementele TRD vor fi oferite în Europa, după ce ele şi-au făcut deja debutul pe alte pieţe mondiale.

via newspress


Comentarii (6)

  • Toyota ''make the best cars''.Sincer nu ai ce defecte sa ii gaseste la marca asta.Se tine atat de tare,si este atat de mult apreciata in toata lumea incat nici tsunami,nici recall-urile nu au doborato de pe pozitia de lider.Orice ai incerca sa ii gasesti,sa ii savotezi motoarele,nu poti ca isi va reveni imediat.Pana si marii producatori de autoturisme premium apeleaza la ei.Pt asta ii felicit,rar asa marci serioase ca Toyota.Vw e in stare sa pacaleasca pe toata lumea.
    8 14
  • Mitica
    @Tomson
    Mai usor cu preamarirea Toyota. Au si ei minusuri. Spre exemplu designul si materialele care sunt cu mult sub gramada de bani pe care o dai pe masina.
    Motoarele mi se par ok. Nu fac nimic special, sunt multi producatori la nivel asemanator sau chiar peste.
    7 4
  • Vasilica
    Este imposibil sa vi in EU o piata foarte pretentioasa cu asemenea dude un design sters si parca invechit iar totul nu este la locul lui.Aici nu includ si romanica daca intrebi un meltean e toyota frate cea mai tare masina.
    Clar se vede cum vand in EU.
    9 8
  • antonny
    Vasilica ....designul de la Auris e mai placut si mai dulce decat cel de la Golf VII......
    9 4
  • Vasilica
    Din pct tau de vedere.Eu consider Auris design nu prea evoluat dar si cel de la golf 7 macar la golf stim ca asta e trendul lor(mai putin interiorul si cred ca se bazeaza ei pe ceva poate nu intelegem noi fiintele inferioare :)

    GT86 nu ma zgarie la retina recunosc dar nici nu au descoperit nimic.E o masina destul de banala pentru gama din care face parte, mai exact nimic deosebit nu ma impresioneaza cu nimic
    4 7
  • kumite
    Baiete,se vede varsta ta de la o posta.La 20 de ani esti necopt.Da rau de tot..Detii cumva o minune asiatica?
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru