10 exemplare Ferrari FF, vândute în catalogul de Crăciun Neiman Marcus

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 19.10.2011
Anul acesta, în catalogul de Crăciun Neiman Marcus, Ferrari va strecura 10 exemplare personalziate ale actualului FF. Supercarul costă 285.000 de euro, însă poate fi livrat chiar în primăvara lui 2012.

Esential

285.000 de euro costă Ferrari FF Neiman Marcus Edition.

Ca în fiecare an, celebrul catalog de Crăciun Neiman Marcus ascunde în paginile sale şi o surpriză auto. Anul acesta, toţi cei cu posibilităţi financiare nelimitate vor putea să-şi treacă pe lista de cadouri şi noul Ferrari FF. Supercarul italian va fi disponibil într-o ediţie limitată, dedicată catalogului Neiman Marcus, cu un preţ de 395.000 de dolari, echivalentul a 285.000 de euro.

Cele 10 exemplare care vor fi vândute prin intermediul catalogului au fost personalizate discret, cu o culoare gri a caroseriei, cu o plăcuţă care vorbeşte despre exclusivismul ediţiei şi cu un set de valize realizate din aceeaşi piele cu cea a interiorului.

În preţul ediţiei speciale Neiman Marcus intră şi cursul de pilotaj Ferrari Winter Driver Experience, desfăşurat în Aspen, Colorado. Ceea ce îi va încânta probabil cel mai mult pe clienţii ediţiei limitate este data de livrare, primăvara lui 2012, în condiţiile în care lista de aşteptare este destul de lungă.

Neiman Marcus are o tradiţie îndelungată în ceea ce priveşte vânzarea de supercaruri în catalogul de Crăciun.

Anul trecut, au fost nevoie de numai 3 minute pentru a fi epuizate toate cele 100 de exemplare ale ediţiei Chevrolet Camaro Convertible Naiman Marcus, ceea ce înseamnă că anul acesta am putea asista la un nou record.

via | Neiman Marcus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru