5xVIDEO: Nissan Micra se pregăteşte pentru debutul european

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.09.2010
Nissan Micra se prezintă publicului european într-o serie de cinci filme care urmăresc modelul japonez în mediul urban.

Prezentat în primăvara acestui an în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noua generaţie a modelului Nissan Micra va ajunge pe piaţa europeană în toamna acestui an. Construit pe platforma globală "V" a celor de la Nissan, mignonul japonez propune pentru publicul de pe Bătrânul Continent două motorizări noi, ambele pe benzină.

Prima unitate oferă 80 de cai putere şi 139 de Nm, oferind o rată a emisiilor de numai 115 g/km. Cel de-al doilea motor va avea aceeaşi capacitate cilindrică şi va fi capabil să livreze 97 de cai putere şi 142 de Nm. Mulţumită injecţiei directe şi sistemului start-stop, emisiile vor fi mai mici decât ale fratelui său, ajungând chiar şi până la 95 de g/km.

Ambele versiuni vor fi echipate cu noua transmisie automată a Alianţei, CVT, sau cu o cutie manuală, în cinci rapoarte. Înainte de debutul oficial pe piaţa europeană, Nissan pregăteşte terenul cu o serie de filmuleţe de promovare ale noului Micra.

Automarket va avea ocazia de a testa noua generaţie a modelului japonez săptămâna aceasta, în Danemarca.

Urmăriţi rubrica de test-drive pentru impresii la cald.

Comentarii (3)

  • cel putin la fel de urata ca actuala generatie...imi e greu sa cred ca un brand ca nissan poate produce asemenea aratare....
    2 3
  • nasoala
    Cel putin actuala generatie are mult mai multa personalitate, asta arata chiar rau
    0 3
  • e frumoasa!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru