9ff pregateste 650 de cai putere pentru Porsche Panamera

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.08.2009
Tunerul german 9ff a publicat astazi primele informatii despre kitul pregatit pentru cel mai nou model din gama Porsche: Panamera.

Tunerul german 9ff, specializat in modificarea modelelor Porsche, a publicat primele detalii despre pachetele dezvoltate pentru noul Panamera. Desi nu exista momentan fotografii oficiale, 9ff a publicat pentru fanii sai o serie de schite care tradeaza elementele noi regasite la exterior.

Vorbim in primul rand de un spoiler frontal redesenat, cu o extensie nou, de praguri laterale inlocuite si de un spoiler posterior care inglobeaza un deflector de mari dimensiuni si patru tevi de esapament cromate. Nu lipsesc placutele cu logo-ul 9ff si tipul pachetului, montate pe carcasa motorului sau la nivelul pragurilor, iluminate. Kitul aerodinamic este completat de un set de jante de 22 de inch, din aluminiu.

Tunerul german a pus la punct trei pachete de tuning pentru Panamera. Primul, botezat 9ffPT-55 ofera un total de 550 de cai putere si un cuplu motor de 760 Nm. La mijlocul optiunilor se afla pachetul 9ffPT-60, care aduce sub capota 600 de cai putere si un cuplu de 800 de Nm.

Cel mai puternic pachet va fi insa 9ffPT-65, care promite 650 de cai putere si 850 Nm, storsi cu ajutorul unui ECU recalibrat si a unui nou set de supraalimentatoare, completate de o evacuare si un filtru sport.

Momentan, 9ff nu a oferit detalii despre performantele sedanului coupe, comunicatul de presa vorbind doar despre optiunile de personalizare si culorile care pot fi alese pentru interior sau exterior.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru