ABT a modificat Volkswagen Scirocco

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.10.2008
Tunerul german ABT a modificat Volkswagen Scirocco. Acesta a primit un pachet complet de modificari.

Esential

200 cai putere dezvolta motorul 1.4 TSI modificat de ABT.
240 cai putere dezvolta motorul 2.0 TSI modificat de ABT.

ABT a dezvoltat un pachet de tuning pentru Volkswagen Scirocco. Trei motorizari au fost modificate. Astfel, motorul 1.4 TSI dezvolta acum 200 CP, fata de 160 initiali. Cu pachetul ABT, motorul 2.0 TSI dezvolta 240 cai putere, cu 40 in plus fata de modelul de fabrica.

Tunerul german s-a gandit si la fanii tdi si a modificat motorul TDI de 2.0 litri, care dezvolta 170 CP dupa modificari, acesta plecand de la 140 cai. Manevrabilitatea si sunetul lui Scirocco au fost si ele imbunatatite, ABT ofernd un kit de frane, arcuri mai tari si o evacuare dubla cu patru tevi.

Pretul pachetului ABT pentru Volkswagen Scirocco este de 5.990 euro si acesta va fi disponibil incepand cu ianuarie 2009. Acesta contine pachetul de design, jante de 19 inch model AR, evacuarea dubla cu patru tevi si arcuri.

Pentru un aspect mai agresiv, ABT Scirocco a primit si un kit de caroserie, compus din bara fata, grila fata, praguri laterale si bara spate cu difuzor de aer. ABT Sportsline recomanda modelele de jante BR sau AR produse de ei pentru un look special.

Aceste jante sunt disponibile pe 18, 19 si 20 inch. Arcurile mentionate mai devreme sunt produse de ABT si coboara garda la sol a lui Scirocco cu 30 milimetri.

Via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru