Accesorii Porsche Design pentru Craciun

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.11.2008
Desi pana la Craciun mai este cale lunga, porsche Design a pregatit deja o linie de accesorii pentru pasionati.

Esential

500 de euro este pretul de pornire pentru cel mai ieftin ceas Porsche Design.

In asteptarea sarbatorilor de iarna Porsche Design isi rasfata si in acest an clientii cu accesorii care pot fi asortate foarte usor la exemplarul din garaj, in cazul in care acesta exista. Asa cum ne-a obisnuit, Porsche Design aduce in atentia pasionatilor brandului o serie de ceasuri si alte accesorii special gandite pentru a satisface cele mai inalte pretentii.

Craciunul de anul acesta va aduce sub bradul multora o serie de ceasuri inspirate de instrumentarul de bord al modelelor Porsche. Pentru a amplifica si mai mult spiritul exclusivist, Porsche Design a placat ceasurile cu aur de 18 carate. Tot cu aur de 18 carate sunt placati si butonii special creati. O pereche de ochelari de soare, cu lentile verzui completeaza gama de accesorii pentru Craciun.

Cei care se gandesc serios la achizitionarea unui produs din gama Porsche Design pentru acest Craciun trebuie sa stie ca ceasurile pornesc de la 5000 de euro bucata.

via | WorldCarFans 

Comentarii (3)

  • nelamurire...
    in articol scrie "Cei care se gandesc serios la achizitionarea unui produs din gama Porsche Design pentru acest Craciun trebuie sa stie ca ceasurile pornesc de la >>5000
    0 0
  • nelamurire...
    in esential scrie ">>500
    0 0
  • interesant da am observat o eroare p site :
    la cele mai recente stiri apar uneori si stiri de anu trecut ;)
    si in plus aici ar trebui sa puneti sa corecteze dupa dictuonarul roman ;)
    in rest numa bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru