Acer a dezvaluit un nou laptop din seria Ferrari: 1200

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.02.2009
Acer a dezvaluit la Milano noul notebook din gama Ferrari, intitulat 1200. Acesta pune accentul pe greutate redusa si performante deosebite.

Compania taiwaneza Acer a dezvaluit in Milano noul sau notebook inspirat din motorsport. Acesta face parte din gama Ferrari, lansata de catre compania taiwaneza din anul 2000. Noul model se numeste Acer Ferrari 1200, si este invelit intr-o textura care imita fibra de carbon.

Design-ul sportiv al acestui laptop este completat de dungile rosii si de siglele Ferrari amplasate pe acesta. Desi are un afisaj de 12.1 inch, laptop-ul ofera performante impresionante pentru dimensiunile sale reduse. Noul notebook Acer are un procesor dual-core AMD Turion X2 si o placa grafica ATI Radeon HD 3200. Unitatea DVD este inclusa, iar hard-disk-ul de mare capacitate foloseste tehnologia SATA.

Notebook-ul este echipat cu un webcam, un scanner de amprente si sistemul DASP de protectie al hard-disk-ului. Alaturi de acest laptop, Acer a lansat o serie de periferice exclusive, carora li s-a aplicat sigla ferrari si textura care imita fibra de carbon. Noul Acer Ferrari 1200 va fi disponibil in prima jumatate a acestui an. Notebook-ul din imagine este Acer Ferrari 1000, predecesorul lui Ferrari 1200.

Via | MotorAuthority

Taguri: 1200, Acer, Ferrari, Milano

Comentarii (1)

  • toteu
    sincer sa fiu, nu imi plac laptopurile cu nume de masini, au un design urat iar culorile prea vii pentru sobritatea de care am nevoie (cel putin eu). Folosesc laptopuri in domeniul informaticii, vanzare/prezentare de aplicatii software si chair si acasa nu m-as simti confortabil cu un calculator (nu neaparat laptop) viu colorat si care poarta sigla mercedes, sau mai stiu eu ce pe carcasa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru