Adio, Mercedes-Benz CLK!

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Mercedes a oprit productia lui CLK pentru a pregati inlocuirea acestuia cu noul E-Klasse Coupe.

Mercedes a oprit definitiv productia modelului CLK, pentru a evita crearea unui stoc de modele nevandute, deoarece unitatile produse pana in acest moment sunt suficiente pana la lansarea inlocuitorului sau. Exemplarele care au fost produse pana acum vor fi puse la vanzare pana in momentul in care va fi lansat E-Klasse Coupe, cel care va duce mai departe imaginea promovata pana acum in gama Mercedes de catre CLK.

Mercedes-Benz CLK este un model neobisnuit, deoarece a fost construit pe platforma lui C-Klasse, iar aspectul sau a fost inspirat din design-ul lui E-Klasse. Modelul a avut avantajul de a-si fi creat un segment propriu datorita faptului ca are un pret situat intre C-Klasse si E-Klasse, acesta nefiind acoperit de rivalii marcii germane.

E-Klasse Coupe va fi lansat la sfarsitul acestui an, iar E-Klasse Cabrio va intra in gama Mercedes in anul 2010. Productia lui CLK in versiunea Cabrio va fi continuata pana in iunie. Oprirea productiei lui Mercedes CLK inseamna ca versiunea AMG Black Series nu va mai fi nici ea produsa.

Oficialii Mercedes nu au anuntat daca va fi produsa o versiune AMG Black Series a lui E-Klasse Coupe.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • Ungaro_
    Eleganta !
    O masina foarte eleganta si frumoasa,modelul nou va fi si mai tare !Bravo !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru