Agresivitate la pachet pentru Lexus IS-F

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Casa japoneza de tuning Wald International a pregatit un kit aerodinamic pentru modelul Lexus IS-F.

Lansat de curand pe piata internationala, modelul de performanta Lexus IS-F a intrat rapid in atentia caselor de tuning. Specialistii de la Wald International sunt printre primii care au reusit sa ii ofere modelului japonez un look mai agresiv cu accente sportive deosebite.

Celebra casa de tuning japoneza ofera un kit aerodinamic care aduce o serie de accesorii noi pentru IS-F. In partea frontala spoilerul a primit trei prize de aer largi, o extensie si fante de admisie pe lateral. Pragurile laterale de serie au fost si ele inlocuite cu unele noi, mai mari cu prize de aer in spatele bosajelor fata.

Spoilerul spate se distinge prin fantele de admisie pozitionate in lateral, deflectorul inglobat in acesta si cele patru tevi de esapament cromate. Eleronul amplasat pe portbagaj ofera mai multa stabilitate la viteze mari si completeaza look-ul sportiv. Jantele negre din aliaj sunt de asemenea incluse in pachet.

via | MotorAuthority

Taguri: IS-F, Lexus, Wald

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru