Al doilea teaser pentru viitorul monovolum Toyota: planşa de bord

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 17.11.2010
Al doilea teaser al monovolumului hibrid bazat pe Toyota Prius ne prezintă o parte din bordul modelului japonez.

Toyota a publicat astăzi a doua imagine-teaser a noului model hibrid monovolum care va fi construit pe platforma lui Prius şi care va face parte din familia celui mai vândut model de acest tip din lume. Noua fotografie ne arată o parte din interiorul modelului japonez,

În imagine este înfăţişată partea centrală a bordului modelului Toyota. Designul este asemănător cu cel al lui Prius hatchback, dar în cazul monovolumului este mai lată şi înglobează atât micul levier de schimbare a treptei de rulare, cât şi comenzile noi ale sistemului de climatizare. Zona display-ului central este însă identică, pasagerii putând să beneficieze de cele mai noi tehnologii dezvoltate de Toyota în ceea ce priveşte sistemele multimedia.

Monovolumul bazat pe Prius va fi lansat în cadrul Salonului Auto de la Detroit, care va avea loc în luna ianuarie a anului viitor. 

via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru