Alpina B7 facelift, primele imagini şi informaţii

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.06.2012
Alpina a prezentat primele imagini şi informaţii ale lui B7 facelift, model bazat pe Seria 7, care a primit actualizările platformei pe care este bazat.

Alpina B7, modelul bazat pe BMW Seria 7, a primit şi el facelift-ul aplicat navei amiral a celor de la BMW. În raport cu versiunea precedentă, Alpina B7 facelift prezintă peste 30 de componente noi, incluzând o parte frontală revizuită, blocuri optice cu LED-uri, un interior actualizat şi noi opţiuni în materie de tapiţerie şi materiale. BMW Seria 7 a primit un facelift în luna mai, acesta fiind concentrat pe mici modificari estetice şi o serie de actualizări la capitolele motorizări, interior şi tehnologie.

Alpina B7 facelift este echipat cu un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri, care dezvoltă 540 CP şi 728 Nm. În raport cu versiunea precedentă, vorbim de 40 CP şi 30 Nm în plus. Motorizarea este cuplată unei transmisii ZF automate cu opt trepte, care permite o accelerare 0 -100 km/h în 4.4 secunde şi o viteză maximă de 312 km/h. Clienţii lui Alpina B7 vor putea comanda elemente precum blocuri optice full LED, sistem audio surround Bang&Olufsen, noi nuanţe exterioare, ornamente BMW Individual şi multe altele.

În standard, Alpina B7 este vopsit în nuanţa "Alpina Blue Metallic" şi este oferit cu un set de jante din aliaj Alpina Classic cu 20 de spiţe, care au un diametru de 21 de inch.

Cei de la Alpina oferă noul B7 şi pe piaţa din Statele Unite ale Americii, ceea ce ar trebui să le crească vânzările pe durata de viaţă a acestui model. La fel ca în cazul fiecărui Alpina, caroseria lui B7 este produsă în uzinele BMW, după care aceasta ajunge în fabrica Alpina din Buchloe, Germania, unde este finisată manual.

Via | BMWBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru