Asa va arata noul BMW Seria 1?

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.12.2008
Designerul Andrei Avarvarii ne prezinta prima imagine ipotetica a posibilului viitor BMW Seria 1.

Noul BMW Seria 1 va fi lansat peste un an in Europa, iar fanii modelului sunt nerabatori sa afle cum va arata acesta. Pentru fanii lui Seria 1 si nu numai, designerul Andrei Avarvarii a creat o imagine prelucrata digital in baza filozofiei de design BMW.

Noua filozofie de design a putut fi observata pentru prima data la noul Seria 7, cand proiectantii BMW au decis sa revina la un aspect mai clasic in defavoarea celui avangardist, hulit de fanii marcii. Linia BMW Seria 1 aminteste de modelul Z3 Coupe, lansat in anul 1999 si fabricat pana in 2001.

Farurile cu angel eyes si masca fata sunt preluate in mare parte de pe noul Seria 7, bara frontala amintind de kit-ul M-Technic pentru Seria 5 E60. Din acest unghi, stopurile par a fi similare cu cele ale lui Seria 1 Coupe. Plafonul panoramic din sticla este o trasatura cel putin interesanta, care ar completa acest model inedit.

Silueta modelului denota sportivitate, pe cand aspectul partii frontale exprima eleganta, totul in stilul clasic BMW.

Taguri: BMW, Seria 1

Comentarii (1)

  • alinpatratanu
    viitorul.bmv.seria1.coupe
    frumos.model.implce
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru