Asa va arata noul Porsche Cayman?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.09.2008
Designerul Andrei Avarvarii croseteaza pe marginea ipotezelor legate de designul viitoarei generatii Porsche Cayman.

Porsche va lansa in 2009 un o noua generatie a lui Cayman. Coupe-ul Porsche sufera de pe urma popularitatii modelului 911, specialistii Porsche urmand sa modifice acest model pentru a evita concurenta cu fratele sau mai mare.

Avantajul Cayman-ului fata de 911 consta in faptul ca se pe baza acestuia poate fi implementat un design diferit, precum si o configuratie diferita a trenului motor.  Avand in vedere acest aspect, Andrei Avarvarii a gandit o noua generatie Cayman cu un design seducator, care profita de mostenirea Porsche, insa care denota o ipotetica aplecare spre inedit a inginerilor din Stuttgart. 

Prin redesenarea prizei de aer laterale, Cayman capata propria sa identiatate.  Acoperisul panoramic din sticla, semnalizatoarele montate in oglinzi si luminile de pozitie cu LED completeaza aceasta varianta prelucrata digital a lui Cayman.

Via | WorldCarFans

Taguri: Cayman, Porsche

Comentarii (3)

  • Andrei who?????
    0 0
  • lord of the boards
    a varvarii ....
    0 0
  • Montezemolo
    ?!?
    cuuuum, n-ati auzit de Avarvarii??? tocmai i-a luat locul lui Pinifarina, si e si designer-sef la toata gama Porsche... :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru