Asa va arata viitorul Subaru Coupe?

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 12.05.2008
Automarket va prezinta o propunere pentru viitorul Coupe rezultat in urma colaborarii dintre Subaru si Toyota.

Cum primele imagini oficiale ale modelului dezvoltat in colaborare de japonezii de la Subaru si Toyota se lasa mult asteptate, Automarket va prezinta in exclusivitate urmatoarea propunere realizata digital.

Specificatiile tehnice ale viitorului model Coupe sunt inca incerte, oficialii Subaru declarand recent au retineri in privinta lansarii unui model cu tractiune spate. Producatorul auto de nisa ar renunta prin acest proiect la tractiunea permanenta disponibila pe aproape toate modelele sale, aceasta fiind una din caracteristicile prin care Subaru s-a consacrat pe piata. Cu toate acestea, in masura in care modelul se va produce, Subaru va pastra motorizarea de tip boxer prin care se individualizeaza modelele sale.

Taguri: Subaru, Toyota

Comentarii (4)

  • nume motor
    nenea autorul..motorul se cheama boxer, nu boxter
    0 0
  • Good idea!!!
    Aveti curaj sa semnati articolele? sau automarket are un singur autor care face toate greselile si isi ia toate flegmele? incepeti voi si imi fac cont la voi si imi semnez comentariile, ca sa stim. in spatele anonimiei suntem toti viteji ... si agramati.
    0 0
  • Mea culpa!!!
    in spatele anonimatului - ca tot vorbeam de agramati. :D
    0 0
  • mircea
    articole
    Toate articolele Automarket sunt semnate. De cand a fost creat acest portal, adica de vreo doi ani si ceva. Trebuie doar sa cauti mai bine in pagina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru