Audi a lansat un facelift minor pentru A3

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.04.2010
Audi A3 se alatura modelelor revizuite pe care nemtii le vor prezenta la Salonul Auto de la Leipzig. Modelul compact primeste o serie de modificari estetice discrete si o gama mai larga de optionale.

Audi va dezvalui peste doua zile, in cadrul Salonului Auto de la Leipzig, si un facelift minor pentru hatchabck-ul A3. Modelul compact va primi o serie de retusuri timide la exterior si interior, pentru a mentine treaz interesul publicului, cel putin pana anul viitor, cand nemtii se pregatesc sa lanseze noua generatie.

Caroseria lui A3 primeste un spoiler frontal redesenat, asemanator cu cel al lui A1, o bara spate mai proeminenta, jante cu model nou, oglinzi revizuite si o paleta de culori exterioare mai bogata. Nici interiorul nu se bucura de o atentie deosebita, singurele diferente fiind facute de insertiile din aluminiu si de manerul nou al schimbatorului de viteza.

Noul A3 nu vine insa cu imbunatatiri de ordin mecanic, Audi operand deja o serie de modificari, cea mai recenta fiind introducerea unui sistem start-stop pe toate versiunile. Vesti bune insa pentru cei care isi doreau o lista de optionale mai bogata. Echiparea lui A3 s-a schimbat, clientii beneficiind acum de o gama larga de echipamente si gadget-uri.

Dintre acestea, probabil cel mai util si inovator este sistemul care detecteaza locurile de parcare paralele cu drumul, in care A3 poate incapea.

Acesta este conectat la deja popularul asistent de parcare, astfel ca soferul nu va avea prea multe batai de cap cu astfel de manevre.

Comentarii (1)

  • Audi a depasit pentru prima data la vanzari Mercedes in primul trimestru 2010
    In primele 3 luni ale anului 2010, Audi a depasit la vanzari pe plan mondial Mercedes-Benz, BMW lideul la vanzari in 2009 urmand sa-si prezinte rezultatele pe primul trimestru 2010 la sfarsitul acestei luni . Succesul Audi se datoreaza in principal rezultatelor mai bune in China decat al rivalilor BMW si Mercedes . Mai multe detalii gasiti pe urmatorul link ( http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100408/ANE/304089971/1131 ) .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru