Audi A1 de 185 CP costă 27.197 de euro în România. Este noul S1?

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 08.12.2010
Cea mai puternică versiune disponibilă în acest moment pe Audi A1 este disponibilă acum şi în România. Site-ul oficial al constructorului german o prezintă ca fiind "noul S1".

Audi a publicat pe site-ul intern preţurile oficiale pentru România ale celei mai puternice versiuni a A1. Modelul de 185 de cai putere poate fi achiziţionat în România de la un preţ 21.933 de euro fără TVA sau de 27.197 de euro cu TVA inclus.

Foarte interesant este faptul că site-ul oficial pentru România al constructorului german afişează denumirea S1 pentru versiunea în discuţie, deşi noul motor de pe A1 - lansat oficial acum două luni în cadrul Salonului Auto de la Paris - a fost prezentat până acum pur şi simplu ca o versiune mai puternică. Mai mult, informaţiile actuale arată că Audi S1 va avea tracţiune integrală şi va fi lansat în 2011, deci denumirea oficială prezentată pe site-ul oficial este cel puţin interesantă.

În versiunea de bază, S1 vine cu transmisie automată S-Tronic, cu şase airbag-uri, anvelope cu jante de 16 inch, cu volan reglabil pe înălţime şi adâncime, cu diferenţial blocabil electronic EDS, cu ESP, ABS, EBV, geamuri electrice şi volan din piele cu padele pentru schimbarea treptelor. 

Noua versiune a lui Audi A1 beneficiază de un motor de 1.4 litri TFSI de 185 de cai putere.

Actualul vârf de gamă oferă, pe lângă bagajul generos de putere, şi un cuplu maxim de 250 de Nm. Resursele propulsează modelul german de la 0 la 100 de km/h în doar 6.9 secunde, asigurându-i în acelaşi timp o viteză maximă de 227 km/h. Chiar şi aşa, consumul mediu se va opri la numai 5.9 litri/100 de kilometri, iar emisiile nu vor depăşi 139 de g/km.

via | Audi

 

Comentarii (9)

  • valeriu
    merita
    pai cum sa dai 30.000 pe asta ?
    ai Alfa giulietta de 1.8 Turbo 235 CP Euro5 cu ecipare fulll Quadrifoglio Verde la 26.500 euro Tva inlus
    sau Corsa OPC la 22.000 de euro
    sau..........
    26 11
  • da, dar alfa nu e un audi.. cea mai fantasmagorico minunato bestialo exclusivisto mistoaco snobisto calitativo tehnico scumpo criminalo masina din intreg universul si peste.... cred. Daca scoate audi o cutie de scobitori la 100.000 euro o cumpar ca doar e ... un audi.. duuuuuuh
    22 15
  • BaditzaEx
    @lol excelent
    Bine spus!!!, subscriu lol
    15 10
  • tomita
    vreau si eu s1. bestiala masina. mica si puternica. castig la loto si o cumpar ca doar atunci o sa fiu destul de prost sa arunc cu banii pe masina asta. atunci cand nu voi simti valoarea a 30k euro voi cumpara una pt fiecare membru din familie.
    sa trecem totusi la lucruri serioase. mini cooper s JCW cand divizia nu apartinea de mini (deci prima generatie de mini cooper s) dotat la maxim a costat nou 40.ooo euro. si s-a vandut. adica lumea isi cumpara mini cooper s de 25k euro si apoi se ducea frumos sa mai scoata 15k euro pt tuning suplimentar si badging.
    deci 27k euro pret de pornire pt acest audi a1 comparativ este de bun simt. are cele 4 cerculete, mult mai "valoroase" decat mini.
    .......
    :))))))
    8 7
  • :)))))
    Sigur ca merita :)))

    Un Renaul Clio RS full este 22500 EUR cu tot cu TVA.

    S1 chel (si chiar este chel) costa 27500 EUR cu tot cu TVA.
    5 2
  • :-)
    Prea scump domnule ... e criza !!!
    4 1
  • Slayer
    @GTRR
    Cum sa comparti A1 cu Megan Rs ? nu ti se pare nici o diferenta ?
    hai sa comparam o Scania cu un Clio ?

    Audi e premium !! nu poti sa compari Audi cu Renault, compara tu Megan cu A4, laguna cu a6.. si vezi diferenta dintre Premium si non-premium.

    Premium inseamna calitate si automat un pret pe masura. Si Porsche e scump si sunt o gramada de masini care au motor mai puternic, si care costa cu 50% mai putin, asta nu inseamna ca e scump inseamna ca e PORSCHE.
    5 4
  • @slayer
    Am gresit, ero vorba de CLIO.
    0 0
  • OlgaHoover
    reply this topic
    People all over the world receive the loan in various banks, because this is simple.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru