Audi A1 e-tron îşi face apariţia pe şoselele din Munchen

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.09.2010
Audi a început testele cu noul A1 e-tron în Munchen. Oficialii companiei au introdus o flotă de 20 de unităţi care vor oferi informaţii preţioase despre modul în care se descurcă micuţul model în traficul de zi cu zi.

Oficialii Audi au demarat o serie de teste care îl au ca erou principal pe proaspătul Audi A1 e-tron, model prezentat în acest an la Geneva. Pentru a vedea cât de bine se descurcă în viaţa de zi cu zi noul model german, constructorul din Ingolstadt a pregătit o flotă de 20 de exemplare care vor da piept cu traficul din Munchen.

Proiectul constructorului german este susţinut de municipalitatea din Munchen care a construit 200 de staţii de încărcare cu energie electrică. În plus, Peter Ramsauer, Ministrul Transportului din Germania, a primit un astfel de exemplar pentru a-i testa capacităţile în trafic.

Audi A1 e-tron este propulsat de un motor electric capabil să producă 102 cai putere, iar viteza maximă a acestuia ajunge la 130 km/h. Motorul electric este asistat de un propulsor convenţional care are rolul de a încărca bateria, iar autonomia modelului german este de 50 de kilometri.

Via | Autoplus

Comentarii (14)

  • nemtii au un dar de a ne face sa parem simpli
    sunt curios cand va fi la fel de usor si la noi sa se construiasca 200 de statii de incarcare a masinilor electrice, fara discutii despre fonduri, delapidari, sacrificii si mai stiu eu ce. Nu suntem in stare sa realizam 200 de statii cu biciclete (ca in marile orase europene) daramite ceva mai.. complex.
    16 0
  • @Horch
    Audi nu are minte , se baga peste BMW direct la BMW acasa , in Munchen .
    E rau sa zadari un rege , risti sa o ei in nas .
    6 12
  • Sunt patetic
    mda, deci m-am interesat si intr-adevar audi este peste marca mea de suflet BMW...
    eu bat mult campii pe internet ca lucrez la bmw ca ajutor de femeie de servici dar in sinea mea STIU ca Audi este cea mai tare.

    Pacat ca nu am bani de unul, tot ce imi permit este un treiar din 98, dar e tunat frumos si merge brici cand nu e stricat.
    9 5
  • dar edi_80 cand isi face aparitia???
    5 2
  • oau, 50km autonomie. Viteza maxima 130km/h. Totusi de ce nu au mai zis si in cat timp ajunge la viteza aia, sau macar la 100. Tind sa cred ca undeva intre o zi si o zi jumatate. Mai au mult de lucru pana sa faca o masina full electric, si nu pricep de ce s-a apucat Audi, un brand de lux, de astfel de lucruri. Lasati-i pe cei de la Honda si Toyota si Nissan, ca ei au experienta in asa ceva.
    6 2
  • @yoyo
    Azi e prima zi de scoala, edy intra mai incolo, dupa 12
    5 1
  • @BMW cine imi foloseste numele
    Auzi way desteptule , Audi e bun si o recunosc , dar nu e mai bun ca BMW , MERCEDES-BENZ nu reuseste sa inchege o masina mai bine ca BMW , dar audi nici atat.
    pana cand BMW se conduce cel mai bine ...
    Si toti stiu asta .
    Astia care stiu ce e BMW sun soferi adevarati , cei cu Audi sau sunt fete sau prosti , care nu pot face diferenta intre un Audi si BMW .
    5 8
  • @BMW
    "Astia care stiu ce e BMW sun doferi adevarati"

    Prietene, soferii de BMW sunt, in proportie de 90%, cei mai indisciplinati in trafic si nu exagerez deloc. Din acest punct de vedere brandul bavarez nu are nici o vina saracul ca redusii Romaniei se regasesc intr-un marketing arogant si confunda strazile patriei cu circuitul Nurburgring. Dar asa se intampla cand intr-o tara bananiera fara justitie si organe de corectie sociala oamenii civlizati trebuie sa suporte comportamentul primitiv al unor indivizi care l-ar face invidios si pe omul din neanderthal. In concluzie, desi stiu ca in prima zi de scoala nu se face prezenta, nu ar fi rau sa te duci si tu.
    10 6
  • @BMW
    Whaaat? Adica doar pentru ca nu conduc bemeve, inseamna ca sunt prost sau fata???
    Mama frate, stiam eu ca sunt multe specimene lovite de fulger pe-aici dar tu le depasesti pe toate. Te declar oficial un monument al fulgeratilor, cu comment-ul asta inscriptionat in marmura neagra la baza lui.

    @C-G-C
    de acord cu tine
    5 5
  • @CGC & RIO
    Prostia nu tine cont de o marca anume , de o tara anume si din pacate se propaga foarte repede , exemplul cu marca BMW poate fi dat cu absolut orice marca ( avem ,,ilustri domni'' ce conduc Maybach , Rolls Royce , Ferarri , Porsche etc ) faptul ca te irita acest individ care se ,,lauda'' a fi fan BMW nu trebuie sa i-ti provoace asemenea reactii si caracterizari ( 90 % ...) , sunt oameni de bun simt care conduc BMW sau care apreciaza BMW si nu au nimic in comun cu astfel de specimene. Ar trebui sa judecam particular fiecare lucru nu ,,la comun '' , asta , binenteles , este opinia mea daca ai date concrete dintr-o statistica , atunci jos palaria daca nu inseamna ca si tu alimentezi o situatie conflictuala si penibila pe care clamezi ca nu o suporti. Numai bine !
    3 2
  • @TOTI PROSTII
    Sunt de acord ca soferii de BMW sunt indisciplinati , in toate sondajele din lume soferii de BMW sunt cei mai indisciplinati , si nu din cauza ca sunt prosti ca am fost si eu sofer de BMW dar din cauza ca BMW le da multa siguranta sportivitate ,si incredere ,.
    Eu daca stau la un semafor cu BMW -ul meu 330i sau 335i si imi vine un audi cu A4 cu 3.2-ul lui si ii fac din ochi ca la verde pornim pana la celalalt semafor eu sunt primul si nu mii rusine niciodata cu BMW , pentru ca e o masina de serie , luxoasa cu aere sportive , ceea ce audi nu reuseste sa faca .
    Asta e tot si Punctum.
    3 4
  • @baistrucii de mai sus
    Inca ceva , inafara de marcile PREMIUM spre exemplu BMW e cea mai sportiva si cei mai indisciplinati soferi e normal sa fie pe BMW , ce soferii de pe Ferrari sunt mai cuminti ca cei de la BMW sau cei de pe Porsche sau Lamborghini ???
    Pur si simplu de la masini de serie PREMIUM la SUPER CAR-uri BMW e lider , urmatorul pas de pe BMW e pe un Ferrari , si e si normal ca soferii de BMW sa fie dintr-o categorie mai sportiva si agresiva asta se resfrange si la volan , aici apar incalcarile indisciplina daca motoarele repede trec de limita 50km/h si ajung la suta in cateva secunde.
    BMW POWER !!!
    3 4
  • octav_bmw
    BMW e adevarat tot ce zici...si nu conteaza ce masina conduci atata timp cand sunt la volan niste copii beati care-si cauta marca...ca un om in toata firea si ferrari poate sa conduca atata timp cat stie unde sa foloseasca viteza
    0 1
  • AUDIST
    @BMW
    Amice du-te si fa un dus rece. A fi indisciplinat in trafic si a avea cate 3 bmw-uri pe zi 335d 335i 335yzwt facand accidente grave nu e de laudat. La fel de siguri pe ei sunt si cei 4 oameni morti in bmw x5 care nu purtau centuri.

    Soferii de bmw sunt soferii de care rad in fiecare iarna prin pasaje cand da prima zapada. Si cand ploua mai puternic si merg cu 30 sau se suie prin copaci dupa nuci.

    Am audi a3 si pot face oricand destule modele bmw. dar mai important ca orice sa stii ca soferi buni sunt si pe volvo, mercedes benz, audi si chiar opel. Si ei au modele sport si o tinuta de drum buna si eficienta.

    Imi cer scuze daca nu aplaud motoarele bmw pe care trebuie sa le alimentezi de 3 ori pe zi ca sa faci ture prin oras. Prefer 7 litri in oras decat 14.

    BMW este o marca care face masini pentru un anumit tip de oameni. Audi pentru un alt tip de oameni. Daca iubesti asa de mult o marca care nu da doi bani pe oameni care dimineata se trezesc se duc in oglinda si tzipa: BMW POWERRRRR!!! si uita sa se spele pe dinti FATI UN TATUAJ SI LASA-NE.

    ps. descrierea soferilor de bmw de mai sus nu este generala si se refera doar la cei ce se simt cu musca pe caciula.

    multumesc
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru