Audi A1 si A8 nu mai vin la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.07.2009
Audi va aduce doar modelul A5 Sportback la Salonul Auto de la Frankfurt, desi anuntase ca va prezenta atat noul A1, cat si viitorul A8. Oficialii Audi nu au oferit nici o explicatie pentru aceasta schimbare.

Audi a decis sa nu mai aduca modelele A1 si A8 la Salonul Auto de la Frankfurt. In schimb, producatorul din Ingolstadt a preferat sa atraga toata atentia publicului inspre modelul A5 Sportback. Cu toate acestea, Audi nu a dezvaluit motivul din cauza caruia a ales sa nu mai prezinte noul A1 si viitorul A8 la Frankfurt. Spre deosebire de A1 sau A8, prezentarea lui A5 Sportback nu va fi o premiera mondiala, deoarece modelul a fost deja prezentat in Germania in cadrul unui eveniment select.

Directorul consiliului de administratie al companiei Audi, Rupert Stadler, a sugerat ca noul A8 va fi dezvaluit abia in luna noiembrie, ceea ce insemna ca modelul ar trebui sa fie prezent la Salonul Auto de la Los Angeles, urmand sa fie disponibil in decursul anului 2010.Data de lansare a noului Audi A1 ramane in continuare un mister pentru fanii Audi, prezentarea acestui model fiind amanata pana la sfarsitul acestui an, sau chiar la inceputul lui 2010.

Via | Leftlane

Comentarii (4)

  • Trebuie sa munceasca ceva la a8 sa faca fata concurentei.
    1 0
  • Concurenta mare
    Cred ca si-au dat seama ca au ramas in urma cu dezvoltarea lui A8...in urma fata de S-Class si Seria 7.
    Chiar ca pentru A8 cei de la Audi trebuie sa traga foarte tare, mai ales ca Lexus si Cadillac vor si ei tot mai multi clienti de pe piata europeana... Mai punem la socoteala ca a mai aparut si Porsche cu Panamera. Nu cred ca e usor pentru ei. Sa vedem ce-o sa iasa.
    Despre A1 nu ma pronunt ca nu stiu prea multe.
    0 2
  • a8 va fi o masina extraordinara veti vedea cu siguranta fa fi poate chiar peste concurenta
    1 1
  • criza!!
    Nu cred ca se simt amenintati de japonezi, nemtii din ce am vazut la marcile premium se "bat" intre ei audi.bmw si mert.Japonezii mai au ceva ca sa ii egaleze pe partea de premium doar ei sunt inventatorii.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru