Audi A5 ar putea primi un facelift la Salonul de la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.05.2011
Audi se pregăteşte să revizuiască actuala generaţie a modelului A5. Toate variantele de caroserie vor primi o partea frontală similară noului A6.

Ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt ar putea consemna debutul unei versiuni revizuite a modelului A5. Surse neoficiale vorbesc despre un facelift capabil să revitalizeze vânzările şi să alinieze modelul de clasă medie trendului inaugurat de noua generaţie A6.

Modificările, ce urmează a fi aplicate pe toate variantele, cabrio coupe şi sportback, vor adopta un aspect frontal revizuit, dominat de un nou set de blocuri optice, mult mai discrete, cu LED, asemănătoare celor regăsite pe A6. În partea posterioară îşi va face loc un nou set de stopuri, retuşate foarte puţin, echipate de asemenea cu lumini LED.

La nivel mecanic, cea mai importantă noutate va fi înlocuirea motorului V8 cu proaspătul V6 TFSI pe versiunile sportive S5. Nici o noutate pentru actualul RS5, derivatul de performanţă al modelului german, care va păstra caracteristicile cu care ne-am obişnuit.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • @
    Sunt de parere ca ar trebui sa il lase asa cum este, ca arata foarte bine. Daca va intra in aceeasi linie de design, nu vei mai putea deosebi din fata sau din spate care ii A6,A7,A8,A5...
    10 1
  • Strica ce este frumos. Cica noului trend A6, la dracu seamana prea mult cu A4 si A8.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru