Audi A7 are o nouă versiune entry-level, care costă 52.150 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.03.2011
Fanii lui Audi A7 se pot bucura acum de o nouă versiune entry-level, care scade preţul modelului din Ingostadt la 52.150 de euro cu TVA inclus pentru o versiune pe benzină cu un motor de 2.8 litri, transmisie Multitronic şi tracţiune faţă.

Audi a introdus o nouă versiune entry-level pentru A7. Modelul are un motor FSI de 2.8 litri care oferă 204 CP şi este cuplat unei transmisii Multitronic (cu variaţie continuă) care angrenează doar roţile din faţă. În cazul acestei versiuni, preţul de pornire al lui Audi A7 2.8 FSI este de 52.150 de euro cu TVA inclus. Până în acest moment, cea mai ieftină versiune a lui Audi A7 Sportback costa 61.249 de euro cu TVA inclus şi era echipată cu un motor 3.0 TDI de 245 CP, o cutie de viteze S Tronic şi cu sistemul de tracţiune integrală permanentă quattro.

Motorizarea entry-level a lui Audi A7 Sportback este oferită şi în compania sistemului de tracţiune integrală quattro. Aceasta vine cu o transmisie S Tronic şi utilizează acelaşi motor pe benzină de 2.8 litri şi 204 CP. Această versiune costă 55.499 de euro cu TVA inclus. Cea mai scumpă motorizare pe benzină din gama Audi A7 oferă 300 CP şi se numeşte 3.0 TFSI Respectivul model beneficiază tot de o transmisie S Tronic şi de sistemul de tracţiune integrală quattro şi are un preţ de pornire de 61.800 de euro cu TVA inclus.

Versiunea 2.8 FSI a lui Audi A7 Sportback are o cilindree de 2.773 centimetri cubi, iar cei şase cilindri sunt aranjaţi în V.

Modelul oferă patru locuri şi are o masă de 1.845 kilograme. Acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 7.9 secunde de versiunea cu tracţiune faţă, în timp ce versiunea cu tracţiune integrală şi transmisie S Tronic realizează aceeaşi manevră în 8.3 secunde. Viteza maximă a modelului este de 235 km/h pentru ambele versiuni. Versiunea cu tracţiune faţă are un consum mixt de 7.4 litri la sută, în timp ce versiunea cu tracţiune integrală are un consum de 8 litri la sută.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FIŞA TEHNICĂ A NOULUI AUDI A7 2.8 FSI

Via | Audi

Comentarii (3)

  • c'mon . . .condoms on my screen . . . WTF:P

    cica obama suna la baselu:
    "salumai base, s-a stricat fabrica noastra de prezervative, poti sa ma ajuti?"
    "da"
    "imi trebuie un milion de prezervative, saptamana asta, se poate ? "
    "da"
    "auzi base, imi trebuie prezervative de 25cm si sa fie inscriptionate, sa aiba steagul SUA pe ele, se poate?"
    "se poate, cum sa nu"
    "bun, astept transportul"
    ... cinci minute mai tarziu, base ( sau orice alt presedinte contemporan cu obama :) )
    "alo, fabrica de prezervative?"
    "da"
    "m-a sunat obama, ca vrea pana saptamana viitoare un milion de prezervative de 25cm, inscriptionate cu steagul SUA, se poate?"
    "da sefu' cum sa nu"
    "auzi ma... sa scrieti pe ele "MADE IN ROMANIA --- MEDIUM SIZE"

    ( si era o masina prin articol . . . probabil una mare pentru unii care folosesc prezervative xxs . . . )
    12 3
  • pai da
    Atunci sarmanii aia cu Seria7, A8 sau chiar Phantom de care folosesc. Sa inteleg ca de asta ti-ai luat tu bicicleta.
    2 0
  • E mi-a lua 10 loganuri
    fiecare de cate o culoare
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru