Audi D7 Concept - coupe-ul urmatorilor ani

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.05.2009
Automarket va prezinta primele imagini ale unui concept electric Audi, intitulat D7.

V-ati intrebat vreodata cum vor arata modelele sport ale viitorului? Un designer iranian a incercat sa raspunda acestei intebari si a creat Audi D7 Concept. Modelul a fost prezentat in cadrul expozitiei "From dream to reality", organizata la galeria Kamal Aldin Behzad din Teheran, Iran. Evenimentul a avut scopul de a prezenta ablitiatile absolventilor Universitatii de Design Industrial din Iran.

D7 Concept este un model sport propulsat de un motor electric, ce prezinta anumite trasaturi estetice ale modelelor Audi. Cel mai interesant element de design al acestui model este linia continua creata de stopurile cu LED si de blocurile optice. Aceasta banda de lumina ii confera modelului o identitate si inlocuieste elementele traditionale de iluminare.

Kave Naser Bakht, autorul acestui concept, a integrat pe conceptul D7 formele stopurilor si blocurilor optice prezente pe modelele actuale Audi si le-a adaptat in functie de formele modelului. Roadsterul sport Audi D7 Concept are un motor electric amplasat in fata, iar tractiunea este realizata prin intermediul puntii spate.

Acest model poate fi incarcat de la priza prin intermediul unei mufe amplasate in partea frontala. Designerul a preferat sa renunte la tractiunea integrala quattro in favoarea tractiunii pe o singura punte din cauza masei suplimentare pe care o adauga un sistem de tractiune integrala.

Via | Insidefeeders

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru