Audi prezintă noul A6 într-o fotografie-teaser

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.11.2010
Noul Audi A6 va intra în familia Audi la finalul acestui an. Până atunci, germanii ne prezintă o imagine-teaser a modelului.

Audi a publicat astăzi o fotografie-teaser cu noua generaţie a modelului A6, singurul din gama constructorului de la Ingolstadt care a rămas în afara liniei de design pe care o prezintă marca în acest moment. În imaginea prezentată de nemţi, noul A6 apare alături de celelalte modele ale gamei, diferenţa fiind făcută de faptul că modelul de segment E al celor de la Audi este acoperit.

Odată cu imaginea alăturată, Audi a confirmat faptul că noul A6 va intra în producţie la fabrica din Neckarsulm la finalul acestui an, astfel că, cel mai probabil, noul A6 va putea fi văzut în fotografii oficiale în luna decembrie şi va fi lansat la Salonul de la Detroit, din ianuarie 2011.

Informaţiile care se cunosc până în acest moment arată că noul Audi A6 va beneficia de cea de-a doua generaţie a platformei Aluminium and Steel Spaceframe (ASF II), modelul german urmând să beneficieze astfel de aportul unei reduceri importante la capitolul masă proprie. Motoarele care vor fi disponibile pe noul model merg de la un V6 de 2.8 litri şi 190 de cai putere până la un V8 de 400 CP care va înlocui actualul V10 de 5.2 litri.

Fanii motorizărilor diesel vor putea conta pe un V6 de 2.7 litri şi 185 CP sau pe un V6 de 3.0 litri şi 238 CP.

via | quattroholic

Comentarii (2)

  • A seis
    Oare o sa semene cu vechiul A6 sau cu noul A7, A8, A4, A5, A3, A1? sau poate o sa semene cu Golf 6 & fratii.

    Fara suparare, am o mare stima pentru ce reprezinta Audi, dar din punctul meu de vedere banalitatea designului s-a instalat la ei de cativa ani si in afara de A5 care are un fler aparte, toate sunt o apa si un pamant cu mult marketing la mijloc.
    14 11
  • A6
    Designul se va incadra in linia actuala Audi, insa va avea elemente noi care il vor diferentia de restul gamei. In alta ordine de idei, desi modele Audi au elemente estetice comune, in realitate se pot diferentia destul de usor, avand fiecare personalitate proprie.

    Cel mai interesant aspect legat de noul A6 este acela ca va avea structura de aluminiu. Asta, dublat de motoare performante si un interior de calitate il va face mai mult ca sigur referinta clasei.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru