Audi Q3 - primul kit de tuning vine de la ABT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.08.2011
Casa de tuning ABT, specializată în modificarea modelelor Audi, a propus publicului primul pachet de personalizare pentru proaspătul Q3. Crossover-ul se bucură de o nouă "faţă" şi de mai multă putere.

Esential

250 de cai putere dezvoltă motorul 2.0 TSI după tratamentul ABT.
195 de cai putere dezvoltă cel mai puternic diesel oferit pe Q3, după intervenţia ABT.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe comunicatul de presă care anunţa lansarea noului Audi Q3, că tunerii de la ABT au şi gândit un pachet de modificări pentru crossover-ul german. Specializaţi în modificarea modelelor din Ingolstadt, profesioniştii de la ABT au vrut să fie primii care oferă o reinterpretare a mezinului gamei off-road.

Pachetul propus este unul complet, oferind modificări estetice importante, dar şi o serie de îmbunătăţiri mecanice. La nivel exterior, Q3 adoptă o grilă supradimensionată nouă, cu nervuri în culoarea caroseriei, un spoiler frontal cu prize de aer mai mari şi o extensie, bosaje ceva mai largi, un spoiler posterior de asemenea modificat, un eleron poziţionat pe hayon şi patru terminaţii pentru sistemul de evacuare.

Kitul este completat de mai multe tipuri de jante, cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 20 de inch, şi de o gardă la sol ceva mai mică. Pentru propulsoare, ABT a gândit doar o serie de modificări ale unităţii de control a motorului.

Astfel, unitatea diesel de 2.0 litri ce oferă 140 şi 170 de cai putere în versiunea de serie, ajunge să livreze un total de 177, respectiv 195 de cai putere.

pentru propulsorul pe benzină de 2.0 litri TSI, care oferă 170 şi 210 cai putere în versiunea de serie, modificările ABT urcă puterea la 211, respectiv 250 de cai.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Vasilica
    nu imi place !!Megan rs il face!!!!!!!am auzit ca au probleme financiare in curand falimentuuuuuuuu!!
    1 12
  • :))
    Vasilica ce ai tata, ai mancat din vestiar?
    7 2
  • @ C-G-C
    Vasilica are un complex...de mic, vecinii il strigau :
    - Vasilica, "palma" mica...
    6 1
  • Vasilica
    bine ca ai tu "bata" mare
    Daca ai vreo rabla reesapata de vw asta nu inseamna ca iti permit sa ma ei la misto.....Hai............r
    1 11
  • @Vasilica.....
    .comparatia dintre Megan RS si Q3......e ca si cum ai compara caruta cu cal si carucioru de supermarket.....
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru