Audi Q5 debuteaza pe 19 aprilie

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.04.2008
Audi a lansat un microsite in cinstea lansarii noului crossover Q5. Acesta va fi dezvaluit presei pe 19 aprilie.

Audi incepe sa pregateasca publicul si fanii brandului pentru lansarea viitorului crossover Q5. Constructorul din Ingolstadt continua astfel moda microsite-urilor dedicate unui nou model prin lansarea unei pagini web care anunta debutul crossover-ului Q5.

Potrivit informatiilor emise de Audi, primele imagini oficiale si date tehnice despre noul Q5 vor fi dezvaluite presei pe 19 aprilie.

Cel mai probabil nou model al constructorului german va imprumuta motorizarile actualului VW Tiguan, ceea ce inseamna ca am putea vedea si pe Q5 propulsoarele de 1.4 TSI, 2.0 TDI sau 3.0 TDI. Audi nu va exclude nici posibilitatea unui hibrid.

Odata cu lansarea noului Q5, Audi va putea intra oficial pe piata crossover-elor premium, urmand sa se bata de la egal cu concurenti ca BMW X3, VW Tiguan, Mercedes GLK sau Volvo XC60.

via | WorldCarFans

Comentarii (2)

  • succes Audi
    I-mi place cum arata!
    0 0
  • Q5
    Se scrie legat "imi" !!! Si nu e prima data cand vad asemenea redactari. Vai de gramatica voastra!Tiguan e premium? Ma indoiesc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru