Audi Q7 Ice: SUV cu valente sportive de la PPI

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.02.2008
Audi Q7 Ice este cel mai nou proiect al tunerilor de la PPI. SUV-ul dezvolta 600 de cai si este mai lat cu 110 mm.

Esential

600 de cai putere dezvolta Audi Q7 Ice pregatit de PPI.
295 de km/h este viteza maxima la care poate ajunge Audi Q7 Ice.

Audi Q7 inca mai prezinta un interes crescut pentru casele de tuning din Europa. Specialistii de la PPI au anuntat lansarea pe piata a unei versiuni speciale a SUV-ului german, botezata Q7 Ice.

Impactul vizual este puternic multumita noului kit estetic, care cauta sa supradimensioneze liniile versiunii de serie prin bosajele mult mai mari continuate de spoiler-ele fata si spate, vopsite in culoarea caroseriei.

Botezat "wide body", pachetul propus de PPI creste latimea SUV-ului cu aproximativ 110mm si imbunatateste comportamentul la viteze mari. Deflectorul spate din fibra de carbon, prizele de aer mult mai mari si jantele de 22 de inch din aluminiu incaltate cu pneuri de Michelin Diamaris, omologate pana la 315 km/h, intregesc aspectul sportiv al SUV-ului nemtesc.

Modificari importante se regasesc si sub capota, unde propulsorul diesel reuseste sa dezvolte cu 47 mai multi cai putere si un cuplu motor mai mare cu 45 Nm decat versiunea de serie, multumita supraalimentatorului.

Cea mai potenta versiune pregatita de PPI va fi insa cea echipata cu motor V8 de 4.2 litri, care, multumita noului sistem turbo, va dezvolta 600 de cai.

Desi este in acest moment in perioada de testare, aceasta versiune va fi capabila de un sprint 0-100 km/h in 5.9 secunde si o viteza maxima de 295 km/h.

Noul bagaj de putere va fi exploatat mai bine si multumita noului sistem de suspensii ajustabile si unitatii de control electronic. Pentru a putea tine in frau herghelia de sub capota, PPI au echipat SUV-ul si cu un nou sistem de franare care include discuri de 405 x 34 mm.

Taguri: Audi, PPI, Q7, Q7 Ice

Comentarii (6)

  • I'm just a dremer
    Va prezint masina mea :->
    0 0
  • @DRI@N
    UN VIS
    DA CU CE MERE MOTORUL?MOTORINA SAU BENZINA?
    0 0
  • claudiu
    Hmmm...
    Sincer...AUDI-ist inrait...da-i cam grosolan ce au facut cei de la PPI
    0 0
  • Victor
    Motorul de 4.2 e pe benzina. Pacat ca nu scrie si de cuplu.:D Oricum...tare masinuta.
    0 0
  • fan_audi
    NR 1
    acuma tot se contrazic toti cu audi bmw si mercedes dar in 5 ani audi o sa fiu de la distanta NR 1
    0 0
  • Audi devine nr 1
    eu is din Chisinau, rep. Moldova. Orasul este plin de BMW-uri Mercedesuri si Audi-uri de prin anii '90-2002. Ce am observat ca orasul se umple cu Audi-uri noi, posibil si second hand dar de mai sus de 2005. Q7 vad la orice intersectie iar A8 si S8 mai rar, dar acesta este inceputul. Sunt convins ca Audi va reusi pe viitor... Suces si respect.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru