Audi Q7 "Street Rocket": vopsea de 15.000 de euro!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.07.2008
Vopseaua Red Rocket conceputa de JE Design pentru Audi Q7 costa 15.000 de euro si se combina perfect cu kitul "Street Sport".

Esential

15.000 de euro costa vopseaua speciala dezvoltata de JE Design pentru Audi Q7 Street Rocket.

Casa de tuning JE Design a prezentat oficial o noua variatiune pe tema Audi Q7.

Denumita oficial Q7 Street Rocket, versiunea speciala creata de tunerii germani reuseste sa iasa in evidenta prin kitul de caroserie Street Sport. Acesta costa 6000 de euro si consta intr-un spoiler agresiv, pleoape pentru blocurile optice frontale, panouri laterale si o extensie a spoilerului posterior, aceasta avand rolul de a dinamiza imaginea modelului german. Clientii care isi doresc noile seturi de tevi de evacuare din otel trebuie sa scoata din buzunar inca 1000 de euro. Lista de preturi a celor de la JE Design continua cu setul de LED-uri amplasate sub portiere care se aprind automat atunci cand acestea sunt deschise.

Punctul forte al pachetului oferit pentru Audi Q7 este insa vopseaua speciala, metalizata, cu denumita Red Rocket, pentru care trebuie sa scoateti din buzunar nici mai mult, nici mai putin de 15.000 de euro. Aceasta are insa si proprietati speciale: nivelul de reflexie a luminii este mult mai ridicat iar efectul special de gloss imprimat de JE Design intregeste imaginea "polish" a modelului.

via | Autoreview 

Taguri: Audi, Je Design, Q7

Comentarii (29)

  • Anticheie
    Sunt curios daca este o vopsea anti-cheie sau anti-tarani =))
    1 0
  • @bubu
    gen 4x4 = 16 =))
    1 0
  • Mai, ma lesi?
    Arata bine chestia asta, da m-am saturat de Q7 si de Touareg-uri pana in gat!!! NEEEEEXT!!!!
    1 0
  • smutzy
    tevi
    Mama ei de geometrie!!! Unde a vazut dl redactor tevi trapezoidale cand din fotografiile atasate inteleg ca e vorba de un paralelipiped care aduce a romb. ...in fine, astea e detali' Sunt curios cum deconteaza companiile de asigurari eventuale revposiri ale componentelor caroseriei.
    1 0
  • claudiuDC
    Totusi...
    E prea...
    1 0
  • Kolegu
    Vopsea!!
    Vopseaua asta seamana cu aia de Logan dar totusi Loganul e mai ciumeg ca rasuna mai bine manelele din el decat din asta !!
    1 0
  • toteu
    In primul Rand.. moarte masinilor cu motoare mari, inutile, si care mai ales conduma de le ia dracii, desi petrolul e pe sfarsit (asta si pt producatori)
    Ina al doilea rand... de 15k euro prefer sa-mi iau a 2-a masina :)) ...( asta in cazul in care m-as gandi vreodata sa-mi iau q7 )
    0 1
  • de fapt manele rasuna si din q7 si touareguri la greu, vorba lui Theo, prea multi au asa ceva, neeext...
    1 0
  • mihai...
    fuck...
    alte stiri nu aveti si voi...???...tot inapoiati sunteti may AUTOMARKET...!!!O ZI BUNA ALL.
    1 0
  • bine zis bubu..!!!
    tzaranu tot tzaran ramane...sau cioban(cum vreti):D.bay bay..
    1 0
  • washburn
    SUPERBA
    Intr-adevar o masina foarte frumoasa..am doar cuvinte de lauda la adresa Audi Q7 si marcii Audi in general.Orice alte comentarii care implica o eventuala comparatie cu marca din Romania mi se par de prisos.
    1 0
  • Robert
    "Mama ei de geometrie!!! Unde a vazut dl redactor tevi trapezoidale cand din fotografiile atasate inteleg ca e vorba de un paralelipiped care aduce a romb."
    1 - Paralelipipdeul este un corp geometric, ca o cutie;
    2 - Ala e paralelogram.
    3 - Cui ii pasa?
    1 0
  • ~!~TEXAN~!~
    bai astia care comentati prost
    daca nu aveti treaba ... intrati pe alte forumuri nu incepeti cu vorbe d'alea ca sunt stiri veki ... ca una ca alta ... sa fiti de ras ... daca mai da unu un comentariu prost sa-i sara sigurantele din tablou' electric sa i se arda procesoru' ...
    1 0
  • EE ...
    Asteas stiri ? Daca ziceati si voi de tuning era cva .... NU MAI INTRATI PE SITE OAMENI BUNI !!!
    1 0
  • bai
    :))) stirea e buna... ce atzi vrea.. stiri gen "tranta cu o oaie" sau "brad pit a spanzurat porcu de wc"?:))))) daramatzilor :))) automarket rulz !!! ;)
    1 0
  • lapusneanu
    Audi Q7 Street Rocket
    Nu-mi place sa ma uit la Q7 din poze, eu prefer sa-l admir pe strazi.

    cit despre manelisti, sunt ciobeni si ei spun asa declaratii pentru ca nu vor conduce niciodata un Q7
    1 0
  • sau "spun asa declaratii" pentru ca nu vor fi niciodata ciobani...
    1 0
  • DamnDrunK
    ashtia ma..
    mai mereti ma d aici, comentatzi sa va aflatzi in seama, vedetzi k p email jso va putetzi dezabona...shi mai bine asta sa faceti...
    ..sau defapt stati, cum intrati, cum aduceti bani la automarket....
    1 0
  • eeeee
    ma da multi prosti are romania asta multi fani otv o tara de idioti si de lingai ma uit la ceea ce primesc de la automarket si hopa cand dau la comment iata civilizatia romaneasca si ne tinem tari citit si voi comnturile nu vi se par anormale si apropo e vreunu in tema?nu frate di nou la idioti nu le comvin stirile dar tot se uita si comenteaza ca la otv frate bomba sa vina hirosima sa fie romania si mai ales oltenia rate e abisul prostiei
    1 0
  • eeeee
    peste tot la commenturi vorbe de manele si de loganuri astai tot ce stim ca vopseaua seamana cu aia dp logan cata minte pote sa aibe domnu Dumnezeu lumineazal si pe ala care zice moarte masinilor cu motoare mari ca el are caruta sii rusine ca sta pe loc frate multi vis ma multi dar prosti cu mintile odihnite nu pot sa cred romania=fabrica de lasi,inculti,laudarosi,parveniti,curve,tigani degeaba sunt exceptii prea putine
    1 0
  • Superrrrrrr tare
    mishto Bmw`u
    1 0
  • sunshine64sm
    Pentru eeeee si eeeee
    Asha e frate dap, e plina lumea de nebuni dar mai nebuni is ceia care fac vopsea de cinshpe mii de ieuro numai pentru maltzu de pe hardughia ceia de masina bengoasa pe care numai si mai fraierii care au bani prea multi si-o pot permite, sau au pirtzuri in cap, fitze, blonde pe genunchi, si omoara pe toti ce le stau in cale ca doar au cea mai cea mai masina, ce daca trece pe rosu, nu conteste, are singe in ce-o taiat ciomu, si outze sub acelasi organ, si face poluare, si se nerveaza 'cologistii care nici asa nu au altceva de facut ca e someri, si uite toat asa frate se face lantul slabiciunilor. Le place frate sa comenteze, si sa scrie ca niste gazetari prapaditi, ca si asa sint poate someri, dar scrie de poate cineva s-o indura sa le mai se ceteasca prostiile si apoi sa-i angajeze pe la vreo fitzuica de ziar unde sa-si verse toti nervii ca masinile sint asa cum sint, sint prea scumpe, si prea ieftine, si prea rapide, si prea lungi, si prea patrate, si prea nu stiu cum, dar numai sa scrie ca asta e important, si tot asa frate de nu se mai termina niciodata, ca apropape ca si eu acuma apropape ca nu ma mai pot opri... alllloooooo.... stiti careva unde e frina ???.... allloooo..... Zi-le frate, ca le zici bine, sa plinga si ei de bucurie ca si-o vazut scrisurile pe online. Asa...
    1 0
  • Andrei
    Sa discutam despre ce ne PERMITEM
    Buna ziua, aceasta masina arata bine, sa le dea snatate D-zeu celor de la AUDI, dar....si repet...acest articol a fost cetit de multi oameni din care 80% nu isi permit asa ceva...ajungem la concluzia ca a fost scris ptr. acei 20% care isi permit ?? Sau noutati numai pe piata masinilor de lux sunt ? Exemplu....TATA motors face masini ieftine si ecologice....e o stire care poate starneste interes ptr 80% din cititori deoarece au o raza de speranta ca o pot achizitiona...mai nou scrieti doar de masini care costa 2-3 apartamente, nu va suparati nu o luati in nume de rau.....coborati si coborati-ne cu picioarele pe pamant, haideti sa nu visam atata.Cu respect Andrei
    1 0
  • wtf
    pana la urma care e faza cu vopseaua asta ? ... straluceste mai mult ? asa si ? bling bling mother fucker ! seamana cu vishiniul loganului doar ca straluceste mai mult :) ... imi pare rau ca am adus aminte de logan dar asa mi se pare . nimic special !
    1 0
  • struguri
    nu va mai minunatzi... daca meregeti pe strada (orice strada din romania) veti intalni aceasta culoare si pe masina poporului. nimic special doar ca valoreaza cat doua logane intregi. (k sa aduc vorba de sifonierul cu pedale. :))
    1 0
  • nu stiu de ce cred asta, dar 90% din cei care au postat aici nu au urcat niciodata la volanul unui Q7.. masina de fite???!! hai sa fim seriosi, e doar o masina buna, de calitate, cu un raport pret/calitate foarte bun. acest model a fost probabil facut asa pentru a face reclama vopselei gen "datine si noua un q7 sa punem o vopsea de 15000E sa ne facem putina reclama"
    1 0
  • Bogdan
    ??????????????
    Nu stiu cum e in afara, insa pt. cumparatorii din Romania am o intrebare: cat de idiot trebuie sa fii, ca dupa ce ca-ti cumperi ditamai tancul mare cat vaca, sa mai dai atatia bani doar pe vopsea?
    (apropo, nu spuneti ca e fitza, pt. ca fitza insasi e o idiotenie ;)
    1 0
  • damgelo
    lasaneeeee lasaneee
    Frate audi Q7 e masina de fitze.De ce de fitze...pt ca nu stiu cati romani isi permit sa nea pe ea cat costa un apartament(multi nici macar pe ala nu-l au)nu am nimic de comentat la adresa masinii...super...dar e masina de figuri si besini in cap..asa cum se intampla pe la noi...ca doar suntem romani si daca is saraci mai avem si pretentii....in fine....fiecare isi cumpara ce isi doreste..ca e democratie
    1 0
  • eeeee
    ma oameni buni ziceti ca multi usi permit e ok dar aici nu poate sati scrie revista numa de ceea ceti permiti sau vreti sa scerie numa de octavia logan noul logan noua octavia si asa si apropo e ceva de cultura cai scump e ok nu tre sal iei dar nu e o masina de fitze si proasta soferii sau astia care or vandut pamantu lu buica au fitze stati linistiti ca fitzele trec repede cel mult in 2 ani nosa mai fie fitze
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru