Audi R8 facut "sendvis" de un BMW Seria 6 si un Range Rover

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.11.2009
Un Audi R8, un BMW Seria 6 si un Range Rover au reusit sa sustina in California o reprezentatie neobisnuita, care s-a soldat cu importante pagube materiale.

Accidente stupide li se pot intampla chiar si celor care detin in garaj exemplare de zeci de mii de euro, erorile de pilotaj fiind extrem de frecvente. Rubrica accidente exotice bifeaza de aceasta data coliziunea unui Audi R8 cu un BMW Seria 6 si un Range Rover.

Trio-ul premium a sustinut "spectacolul" in California, Statele Unite, pe un bulevard intens circulat. Se pare ca soferul modelului din Ingolstadt nu a mai putut opri la timp si a lovit posteriorul unui Range Rover. Situatia s-a repetat insa si in cazul unui sofer care conducea un BMW Seria 6, acesta lovind spatele modelului german.

Din toata aceasta poveste, cel mai sifonat a iesit exemplarul R8, care a si avut de altfel nevoie de remorcare.

via | Wreckedexotics

Comentarii (20)

  • bentley
    Ce bine...;))
    Sa moara si capra vecinului:))
    4 11
  • Ce rau esti @bentley sa te bucuri de necazul altora..Adica daca ma vezi pe marginea drumului cu masina lovita te apuci sa te razi....
    11 8
  • valentin
    re:cristina.88
    daca erai tu cristina in acel R8 ma opream cu jegul meu de corsa langa tine si radeam pana ma tavalem pe jos si apoi iti faceam si cateva poze sa postez pe net sa ne bucuram si noi astia in tara asta care nu avem masini de 100.000 ca daca ai bani nu esti MAI DESTEPT
    13 10
  • Gigel Pustiu
    blondele cu ochii albastrii sunt bune de tot..
    Eu cand vad o tipa buna de puncte-puncte intotdeauna opresc masina.
    0 21
  • valentin
    RE : GIGEL
    "blondele cu ochii albastrii sunt bune de tot..

    Eu cand vad o tipa buna de puncte-puncte intotdeauna opresc masina.
    "
    prietene ai uitat sa mentionezi ca dupa ce opresti masina DAI MENELELE LA MAXIM - nu ma baga in seama sunt invidios pe succesul si BMW-ul tau !

    Bina PA
    21 2
  • La cum vorbesti mai valentin nu cred ca ai nici macar "un jeg de corsa"Nu am nimic cu tine dar esti un rautacios.Orice fiinta se supara cand are necaz.Dar tu nu ai suflet.
    15 7
  • ce discutii aprinse
    Mai bine va impacati ,mergeti la un film impreuna decat sa va dati castane in cap!
    11 1
  • audisme
    probabil soferul audiului i-a taiat calea bmwului:))..probabil avea telefonul la ureche,si ochelarii dolce ca blana la ochi si nu a vazut range roverul,care si asa este o masina din clasa "compact":))
    9 5
  • haudi fratioare !
    proprietarul se poate considera norocos ... masina chiar arata mai bine acum dupa accident decat inainte
    11 10
  • :)
    ma accidentul sa produs in CALIFORNIA nu in romanica acolo nu prea sunt cocalari care se chinuie sa isi cumpere masina si pe urma nu are bani de consumabile, benzina si CASCO ca in romanica
    7 1
  • Timisoreanu
    Trebuie sa ai bani multi ca sa ai femeie ca blonda de mai sus, aia faina? Se uita la mine daca am un Vectra ?
    4 4
  • of of
    mdea.... pai acuma sa nu par iarasi audi hater, dar audi o fost de vina in toata povestea asta, cu siguranta bmw-ul era dupa el amandoi avand viteza, si cand audi cu franele bune marca range rover a franat instant de la 160 la 0 evident ca saracu bmw sa implantat.eu asta inteleg din articol.dar cum a zis vasi, acuma arata mai bine audi, e mai compact, motorul e mutat mai central oferind astfel o distributie a greutatii de 50/50.nu m-as mira sa scoata audi-ul in cauza un timp mai bun pe circuit decat originalul.

    si, cristina? te mai plimbi cu phaetonu prin tot satu? daca nu te tin cauciucele poti opri in conditii de siguranta, ai vazut cum se procedeaza, tintesti primu range rover si ai scapat de probleme, asta cu conditia sa nu ai un bmw in spate.sa ii compatimesc pe cei 3 in cauza? serios? da oare daca ma vedeau ei pe mine in ziar le curgea o lacrima? hmmm?nu ne bucuram, da e comic.audi turtit de rover si bmw, si cum rover+bmw=love cel putin pe vremuri....eee oricum, nui stres, au baietii bani, mai ciupesc un teren, mai dau un telefon la tati...
    6 8
  • BMW
    La cat e de shifonat R8-ul cred ca R8 e facut cheesburger.
    R8-ul e in stare mai grava.
    4 6
  • sunt americani.......... au bani sa-si ia altele..
    1 2
  • nu e adevarat!
    cum sa fie facut sandwich? am vazut in imagini ca doar spate dreapta si fata intreaga este facuta zob! interiorul nu! uitati-va mai bine in imagini!
    3 0
  • nu e adevarat!
    cum sa fie facut sandwich? am vazut in imagini ca doar spate dreapta si fata intreaga este facuta zob! interiorul nu! uitati-va mai bine in imagini!
    4 0
  • neatza
    ESTY TARE CRYSTINUTA 88...MAI VREAU...
    1 1
  • ZgabeartA
    unde vreti sa ajungem ?
    Nu imi vine sa cred cat de rai sunteti unii cu altii. De ce nu mergeti pe un forum sa va exprimati frustrarile ?

    on topic: oricui i se poate intampla, o clipa de neatentie si se intampla.
    1 0
  • ofticatu_naibii
    voi sunteti de vina.......VOI !
    0 1
  • .
    Macar aia au masini cu care sa faca accidente, dar voi v-ati tamponat aici pe forum!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru