Audi R8 Spyder si electric ar putea debuta la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 28.05.2009
Ultimele speculatii anunta ca Audi ar putea dezvalui la Salonul Auto de la Frankfurt decapotabila R8 Spyder alaturi de o versiune electrica a modelului sportiv.

Esential

525 de cai putere dezvolta cel mai puternic Audi R8 de serie.

Salonul Auto de la Frankfurt pregateste o multime de premiere pentru fanii lumii auto. Dupa ce BMW si Volkswagen au anuntat ca pregatesc surprize de proportii, a venit randul celor de la Audi sa puna la punct lista de premiere pentru salonul german.

Primele zvonuri privind vedetele standului Audi de la Frankfurt au inceput sa isi faca deja aparitia. Din primele informatii se pare ca nemtii pregatesc debutul mondial al noului R8 Spyder, varianta decapotabila a supercarului din Ingolstadt.

Surpriza absoluta ar putea fi insa o versiune electrica, in stadiu de concept a R8-ului, care ar putea sa se numeasca "e-Version". Momentan nu se cunosc detalii despre trenul de rulare al versiunii ecologice insa cel mai probabil vom asista la implementarea unei tehnologii hibride si nu a uneia complet electrice, asa cum se anticipeaza momentan.

Varianta decapotabila a modelului sportiv va folosi un acoperis complet retractabil, si nu targa asa cum se zvonea, si va fi propulsata de cele doua motoare pe benzina: unitatea de 4.2 litri si 420 de cai putere si V10-le de 5.2 litri si 525 de cai putere.

Audi R8 Spyder este asteptat in showroom-uri abia in primul trimestru al anului viitor.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru