Audi TT-RS, spionat pe Nurburgring

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 19.06.2008
Noile fotografii spion cu Audi TT-RS, in varianta necamuflata, prefigureaza apropierea lansarii.

Esential

350 CP va dezvolta noua motorizare cu cinci cilindri in linie de 2.5 litri a lui Audi TT-RS.

Audi TT-RS a fost spionat fara elemente de camuflaj in timpul efectuarii unor teste de circuit la Nurburgring. Astfel, cea mai sportiva versiunea a lui Audi TT este tot mai aproape de lansare, dupa multa vreme in care au existat doar speculatii si fotografii spion legate de acest model.

Audi va echipa noul TT-RS cu un propulsor cu cinci cilindri de 2.5 litri twin-turbo care va dezvolta 350 CP. In ceea ce priveste partea tehnica, Audi a pregatit doua turbocompresoare care vor actiona pe rand, unitatea mica va raspunde prompt al acceleratiei la turatii mici, iar a doua turbina va prelua sarcina la turatiile mari. De asemenea, Audi va inlocui motorizarea de varf disponibila pe TT, unitatea V6 de 3.2 litri, cu propulsorul V6 de 3.6 litri care dezvolta 280 CP si este intalnit pe Volkswagen Passat R36.

Transmisia noului Audi TT-RS va fi asigurata de cutia de viteze automata DSG care transmite cuplul catre toate rotile prin intermediul tractiunii integrale Quattro. Cu aceste dotari, Audi TT-RS va putea accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

Via | AutoExpress

Taguri: Audi, TT, TT-RS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru