Audi-ul anului 2032: Avatar Concept

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Un student din Australia si-a imaginat formele unui model Audi din 2032. Acesta se numeste Avatar si ajunge teoretic de la 0 la 100km/h in 2.9 secunde.

Cum vor arata masinile in general si modelele Audi in particular in 2032? Desi intrebarea pare sa fie una fara raspuns, un student chinez de la Universitatea din Sydney a realizat cateva schite ale unui posibil concept Audi de peste 23 de ani. L-a denumit Avatar si ni-l prezinta in toata splendoarea sa intr-o galerie foto interesanta.

Audi Avatar reprezinta lucrarea de licenta a lui Edwin Cowan, tanarul australian fiind indragostit de formele modelelor Audi actuale. Conform informatiilor oferite de designerul de la Antipozi, modelul desenat de acesta poate sa gazduiasca 3 persoane si va le va oferi celor din pseudo-habitaclul inchis doar de un plafon curbat din sticla aceleasi senzatii pe care ti le ofera un kart.

Modelul are patru motoare - cate unul pentru fiecare roata in parte - acestea reusind sa ridice acceleratia potentiala 0-100 km/h a lui Avatar la 2.9 secunde. Datorita conformatiei foarte aerodinamice a caroseriei, Audi Avatar poate sa ajunga la o viteza maxima de peste 360 km/h.

via | caroflot

Comentarii (5)

  • Visati TDI-istilor
    Mai aveti putin si va treziti din fantezi.
    4 motorase de 'origine' TDI nu vor face casa buna cu o asa caroserie futurista......
    Ca doar Audi nu renunta chiar asa usor la 'diesel-urile'lor
    3 4
  • nomotoare
    asta subiect ?
    am aflat ca motoare e di genu' feminin... care este... 4 motoare , cite una pentru fiecare roate in parte... care este..uff, grea ie limba romana
    7 1
  • NeoGalaxy
    Un proiect interesant, dar numele Avatar nu prea isi are rostul pentru o masina. Plus ca numele asta este prea des rostit zilele astea din cauza filmului Avatar al lui Cameron. Oricum... singura chesti ciudata este cum arata rotie, care mi se par prea mici pentru acele motoare. Interesant concept dar pana in 20xx mai este multa rau de tot :)
    2 1
  • rubens
    i don*t know if we gonna like it on the future
    mai multe detalii despre masina asta gasiti aici http://www.automotto.org/entry/audi-avatar-concept-is-the-superlight-supercar-for-2032/ deci pana la urma prinde 360 de km:h,si pt ****no motoare*** domnishorule :)) vb moldoveneasca :)) un motor,doua motoare ti se pare ca e genul feminin? e neutru invatzacelu*le!
    1 0
  • tzenu_bmw tu intr-adevar ai o problema,ce ai tu cu audi si motoarele lor tdi...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru