Audi va lansa o editie speciala a lui TT pentru jocul Forza Motorsport

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Germanii de la Audi vor lansa o editie speciala a modelului TT in cinstea jocului Forza Motorsport. Cei care vor cumpara acest model vor primi un Xbox 360 Elite si o copie a jocului Forza Motorsport 3.

Audi va crea o editie speciala a lui TT, dedicata jocului Forza Motorsport 3, in care acest model va fi prezent. Editia Forza Motorsport a lui Audi TT este realizata impreuna cu cei de la Microsoft, iar cei care cumpara acest model vor gasi un Xbox 360 Elite in portbagaj, alaturi de jocul Forza Motorsport 3. Aceasta editie speciala a lui Audi TT nu are prea multe elemente diferite de standard, cu exceptia badge-urilor aplicate pe suprafata modelului.

Modelul Audi TT a primit sigla Forza Motorsport atat pe capacul portbagajului, cat si pe praguri. Clientii Audi care achizitioneaza un TT Forza Motorsport Edition vor primi si un breloc cu aceasta sigla, alaturi de sigla Xbox 360. Pe piata din Statele Unite ale Americii, un asemenea model are un pret de 35.000 de dolari.

Modelul va debuta in decursul lunii viitoare, iar oficialii Audi nu au anuntat cifrele de productie ale acestei versiuni speciale a lui TT. Pietele pe care va fi disponibil noul TT Forza Motorsport Edition nu au fost inca anuntate.

Initiativa celor de la Audi nu este deloc noua, Volkswagen realizand o premiera mondiala in decursul saptamanii trecute atunci cand a lansat o editie limitata a lui Golf GTI in cadrul unui joc pentru iPhone.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • mama ce interesant
    Cica baby r8-cam asa sa vrut cu noul TT din pacate na fost sa fie.....
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru