Automarket a dat startul AUTOVOT 2009!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 02.02.2009
Votează-ţi maşina preferată din cele lansate în Romania în cursul anului trecut şi câştigi premii totale în valoare de peste 4000 de euro!

Automarket.ro dă startul concursului AUTOVOT 2009. Ajunsă la a treia ediÅ£ie consecutivă, cea mai cunoscută competiÅ£ie auto de pe internetul românesc va alege, începând cu 2 februarie, cele mai apreciate maÅŸini din România.

Publicul are la dispoziÅ£ie trei săptămâni pentru a-ÅŸi alege maÅŸina favorită din lista modelelor lansate în România în cursul anului trecut. AUTOVOT 2009 este primul top auto din România construit integral de public ÅŸi cuprinde trei categorii: GENERAL (MaÅŸina Autovot 2009), BEST DESIGN (Design) ÅŸi BEST BUY (Raport calitate-preÅ£). În competiÅ£ie sunt înscrise 42 de modele lansate în România în 2008.

Concursul este deschis voturilor publicului pentru 21 de zile începând de luni, 2 februarie, ÅŸi până în 22 februarie 2009. Modulul de vot este simplu ÅŸi deductiv, cele 43 de maÅŸini fiind prezentate în secÅ£iunea specială construită pe portalul Automarket.ro. Fiecare vot al unui utilizator este înregistrat ulterior în baza de date pentru calcularea clasamentului final.

VotanÅ£ii din ediÅ£ia 2009 a concursului AUTOVOT se vor lupta pentru cele 40 de premii în valoare totală de peste 4000 de euro. MaÅŸinile câÅŸtigătoare vor fi premiate în cadrul GALEI AUTOVOT 2009, care se va desfăşura în 26 februarie 2009 ÅŸi va fi găzduită de Hotelul Caro din BucureÅŸti.

La aceasta vor participa reprezentanÅ£ii oficiali ai mărcilor intrate în concurs ÅŸi cei mai inspirati dintre utilizatorii care au votat în AUTOVOT 2009.

În prima ediÅ£ie a concursului AUTOVOT 2007, nu mai puÅ£in de 2804 persoane au votat ÅŸi au desemnat Alfa Romeo Brera ca fiind cea mai apreciată maÅŸină a anului 2006. În 2008, marele premiu i-a revenit lui Audi A4, după trei săptămâni în care 8500 de votanÅ£i ÅŸi-au pus amprenta pe rezultatele celui mai fidel sondaj al pieÅ£ei auto româneÅŸti.

MODELELE INTRATE IN COMPETITIE IN AUTOVOT 2009

Audi A6
Audi Q5
BMW Seria 7
BMW X6
Chevrolet Aveo
Chevrolet HHR
Citroen C4 Sedan
Citroen C5
Citroen C-Crosser
Dacia Sandero
Fiat 500
Fiat Croma
Ford Focus facelift
Ford Kuga
Honda Accord
Honda Jazz
Hyundai i10
Hyundai Veracruz
Jeep Cherokee
Kia Pro_cee'd
Lancia Delta
Mercedes Clasa B facelift
Mercedes CLC
Mercedes GLK
Opel Agila
Opel Insignia
Peugeot 308
Peugeot 4007
Renault Kangoo
Renault Koleos
Renault Laguna
Renault Symbol
Seat Ibiza
Skoda Octavia facelift
Skoda Superb
Subaru Forester
Subaru Justy
Suzuki Splash
Toyota Avensis
Volkswagen Golf 6
Volkswagen Passat CC
Volkswagen Scirocco
Volvo XC60

Comentarii (25)

  • @automarket
    cel mai, cea mai , cei mai buni! cel mai votat, cel mai apreciat, cei mai multi!


    mai lasati expresiile de PR, americanisme de 2 lei, ca o sa dati si voi faliment ca toata natia de dincolo de ocean.
    0 0
  • mircea
    @mihai
    Cel mai votat - se refera la model
    Cel mai apreciat - de asemenea la model
    Cel mai cunoscut - se refera la concurs, prin prisma celor peste 8000 de oameni care au votat anul trecut.

    Altceva?
    0 0
  • @mircea
    altceva?


    ai uitat sa spui ca tu esti cel mai bun.


    atat
    0 0
  • ...
    O ADUNATURA DE PROSTI PE SITE-UL ASTA..NUMAI SA CRITICATI STITI; LA MUNCA OAMENILOR ASTIA NU VA GANDITI
    0 0
  • Avensis
    Mircea, Toyota Avensis a fost lansata in Romania anul trecut sau anul asta in ianuarie?
    0 0
  • Andrei.
    Masina 2009
    C nivel de dotari BMW Seria 7. Automat isi merita banii :)
    0 0
  • mircea
    @Sorin
    Toate modelele lansate efectiv in Romania pana la data startului votarii au fost incluse in lista Autovot 2009. In 2009 sunt lansate doua: Avensis si Honda Jazz.

    Multumesc si felicitari pentru "ochi" :)
    0 0
  • Cornel
    Cel mai tare site auto
    Bravo Automarket, sunteti cei mai tari din Romania, tineti-o tot asa.
    mihai esti praf ma baiatule, e atat de usor sa critici munca altuia...dar tu esti in stare sa faci ceva?
    0 0
  • Ba baiatule
    @Cornel
    Tu esti praf ma baiatule, apar stiri de tot kkt-ul pe aceste site, nu e frumos sa critici dar in anumite momente trebuie. De ex poate eu lucrez in domeniul auto si nu pot vinde o masina la un client informat care citeste o stire scrisa la mantuiala si cumpara altceva: ia citeste titlu aici http://www.automarket.ro/stiri/recall-masiv-la-toyota-135-de-milioane-de-masini-cu-probleme-18071.html!!
    Adica 135 milioane de masini cu probleme? sau 1.35 mil? Si deocamdata nu a fost chemata niciuna, poate e adevarat. Degeaba isi tot cer ei scuze ca nu tine, asta e dezinformare. Crezi ca o persoana care citeste 135 milioane de masini cu probleme la Toyota mai cumpara Toyota?
    Esti penibil la fel ca si marii scriitori de pe site.
    0 0
  • george
    coect TITY,Mihai,EU, sant niste incompetenti..... astia nu sant redactori....zilele trecute primeam pe mail titlul cu "PERSOANELE HANDICAPATE" scutite de taxa auto ....niste oameni de 2 lei cu articole care spun totul despre ei....
    0 0
  • he he he
    nu va aprindeti asa tare, Cornel e de la ei din redactie LOL. Nu exista nimeni pe lumea asta sa-i laude, pentru ca sunt cei mai slabi ziaristi auto din romania. Singurul lor noroc e ca iau stiri din surse bune, de asta viziteaza lumea site-ul, in rest sunt praf
    0 0
  • votez cu adminu'
    VOTEZ SI EU CU ADMINU' e cel mai bun la toate... mai putin la scris stiri!! REPROFILEAZA-TE!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0
  • avarvari carmen
    pentru concurs
    Volkswagen Passat CC asta votez eu ami place masina , am condus un vw polo si e super, relaxanta si am vazut si passat CC si e super mi-as dori si eu
    0 0
  • Unde Votez ?
    Spuneti-mi ce trebuie accesat pt a vota ?Multumesc.
    0 0
  • alooo..helouuu
    aloo .....ceva de la mitsubishi..ceva evolution...nu se poate ..ati incercat vreo data ..
    0 0
  • andrei
    vot
    votez cu P 308 , imi doresc un Scirocco dar nu imi permit decat un Aveo
    0 0
  • MARIUS OPINCARU
    VOT
    Volkswagen Scirocco CEL MAI TARE!
    0 0
  • dragoscst
    Sunteti limitati
    Ca sa mentionezi Renault si multe alte ... prostii, dar sa nu mentionezi Mitsubishi cel putin cu Outlander, dar si Subaru cu Outback, inseamna ca sunteti ... extrem de limitati !
    0 0
  • Cristi
    re
    ce treaba are chemarea a 125 mld poate de masini Toyota in service...Toyota e deja un nume in lumea auto asa ca o eroare minora la orice nivel nu mai conteaza...cine a renuntat sa-ti cumpere tie masina inseamna ca poate cauta sa mai scada din pret nu faptul ca a citit pe site asa ceva...iar de baietii care vin si comenteaza anumite teme mai accesibile la care isi poate da cu parerea si unul mai "sarac la mansarda" nu mai e nimic de vorbit, cred ca de abia mai asteptati o stire legata de logan sau renault sa le faceti praf in stilul vostru caracteristic...problema este felul in care puneti voi problema si nu faptul ca baietii astia care scriu articolele au sau nu dreptate sunt sau nu bine informati sau sunt sau nu buni ziaristi priceputi in lumea auto...o seara buna va doresc
    0 0
  • georgeta
    pentru concurs
    automarket audi A6 este cea mai tare masina.........!
    0 0
  • Cornel
    @Automarket
    Nu va obositi sa mai votati,puteti sa votati oentru distractie dar sa nu va asteptati la premii pentru ca la etapa trecuta a concursului masina anului din 2008 eu am votat si cica as fi castigat un casetofon audio, pe care nici pana acum nu l`am mai primit iar admini si cei care ar fi trebuit sa se ocupe de trimiterea premiilor nu raspund niciunul.Rusinik :).
    0 0
  • mircea
    @cornel
    Salut.

    Astept un mail pe adresa redactiei in care sa spui ce ai castigat, cand, si eventual sa imi trimiti si mailurile prin care ai incercat sa ne contactezi.

    Multumesc.

    Mircea Mester
    0 0
  • @Cristi
    Ca idee, Toyota se compara cu Renault sau Dacia ca sa le vorbim de rau? Asta da gluma. Cat despre "'mai asteptati o stire legata de logan sau renault sa le faceti praf in stilul vostru caracteristic'', cine vb de rau un alt brand nu are ce cauta in domeniul auto. Viata nu sti ce iti ofera, azi vb renault de rau si peste 2 luni ma angajez acolo ca nu am alta optiune si ma intalnesc cu clientul care a vrut sa cumpere si eu am vb de rau cum imi mai scot caciula? zic ca acum renault e bun? Asa ceva nu se face!!!!
    0 0
  • popescu diana
    vot
    dacia sandero e cea mai buna pentru buzunarele noastre.
    0 0
  • CLENCIU GABRIEL
    VOT
    VOTEZ PENTRU DACIA SANDERO PENTRU CA ESTE FOARTECONVENABILA LA RAPORTUL CALITATE-PRET.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru