AUTOVOT 2009: peste 1200 de votanti in prima zi de concurs!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 03.02.2009
In primele 24 de ore de la lansarea editiei 2009 a concursului Autovot, 1228 de oameni si-au votat modelele preferate. Au mai ramas 19 zile.

Esential

1228 de oameni au votat pana in acest moment in Autovot 2009.
24 de ore au trecut de la deschiderea votului

Competitia Autovot, aflata la a treia editie, este aproape sa bata toate recordurile de votanti de pana acum. Daca la prima editie, in 2007, totalul voturilor pe parcursul celor trei saptamani de concurs a ajuns la 2250 iar anul trecut si-au spus parerea cu putin peste 8000 de utilizatori de internet din Romania, anul 2009 pare sa treaca peste toate recordurile de asistenta de pana acum.

In primele 24 de ore de la inceperea concursului in urma caruia va fi aleasa cea mai apreciata masina lansata anul trecut pe piata romaneasca, 1228 de oameni si-au votat modelele preferate dintre cele 43 intrate in competitie.

Foarte interesant este ca, pana acum, absolut toate modelele au primit cel putin un punct in ambele categorii de votare, Calitate-Pret si Design. Va reamintim ca fiecare user voteaza primele trei locuri in clasamentul personal al Designului si al raportului Calitate-Pret. Locul 1 la fiecare categorie inseamna trei puncte pentru modelul respectiv, locul al doilea inseamna doua puncte iar locul al treilea - un punct.

Pana in acest moment, preferintele utilizatorilor Automarket.ro in Autovot 2009 s-au concentrat mai ales asupra modelelor de origine germana lansate anul trecut in Romania, existand insa surprize interesante din partea japonezilor, a italienilor si chiar a romanilor.

La fel de interesant este avansul pe care modelul de pe locul intai provizoriu l-a luat pana acest moment fata de locul al doilea in clasamentul primei zile, peste 200 de puncte despartind primele doua pozitii.

Mai aveti la dispozitie 19 zile pentru a va vota favoritii in cel mai longeviv si reprezentativ concurs-sondaj din internetul auto romanesc. Nu ratati ocazia de a castiga unul dintre cele peste 40 de premii in valoarea totala de 4000 de euro!

Comentarii (10)

  • Cum votez ???
    Nedumerire !
    Cum votez ? Pe ce site ?Multumesc !
    0 0
  • Convingere
    Sunt convins ca romanii (parte din ei) manelisti vor vota masini germane...Saracii....n-au auzit si de alta masini , mai moderne.....
    0 0
  • mircea
    @Cum votez
    Glumesti, nu-i asa?

    Pentru a evita inca un raspuns la un comentariu, te sfatuiesc sa dai click pe linkurile din stire. Se va dechide raiul.
    0 0
  • @radu
    lasă ca votăm noi "românii" maşinile germane, tu votează sandero ;)
    0 0
  • Pt. Mircea Mester
    Nu , nu glumesc ! Kiar nu ma prind unde sa votez..........pare rau ca deranjez..........
    0 0
  • Repede !
    Hai rpd ,manelistii , ursarii , cocalarii si alte subspecii , ramificatii......votati red masini germane ! (nemtesti ,casa intelegeti si voi) Ca de astea atia auzit si voi..........
    0 0
  • Gata !
    Gata , am reusit ! MUltumesc !
    0 0
  • Marian
    @radu
    Eu am votat Toyota Avensis, e super masina, si ascult si manele cand si cand.:))))
    0 0
  • vot
    Voteaza fiecare cum crede personal am votat skoda si honda :P
    0 0
  • care pe care?
    Eu cred ca batalia generala se va da intre urmatoarele modele , clasate dupa preferintele mele: 1.Opel Insignia 2. Honda Acord 3. Vw passat Cc si 4. Toyota avensis
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru