Barret-Jackson Roush Mustang: armasarul american

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 20.03.2010
Tunerii americani Barret-Jackson si Roush au colaborat la modificarea unui Ford Mustang. Vor fi produse 50 de astfel de modele, iar primul dintre ele va putea fi admirat in cadrul unei licitatii desfasurate la Palm Beach.

Roush si Barrett-Jackson si-au unit cunostintele si talentul pentru a crea o editie speciala a lui Ford Mustang. Masina isi va face debutul pe 1 aprilie in cadrul licitatiei de la Palm Beach. Cei doi tuneri vor construi nu mai putin de 50 de modele, din care 25 vor fi produse pe platforma lui Ford Mustang 2010, iar restul se vor baza pe platforma noului Mustang.

Versiunea Barret-Jackson Roush a suferit o serie de transformari mecanice, in urma carora propulsorul V8 livreaza 540 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 691 Nm. Aceste valori reprezinta rezultatul montarii unei supraalimentari R2300 Roush si modificarii pistoanelor si a arborelui cotit. De asemenea, Barret-Jackson Roush Mustang a primit un set de suspensii noi si un sistem de evacuare mult mai performant.

Pentru ca tuningul sa fie complet americanii au montat jante cromate de 20 de inch, pe care le-au incaltat cu pneuri de inalta performanta Cooper RS3. La interior tunerii au optat pentru scaune imbracate in piele, brodata cu logo-ul Barrett-Jackson.

In ceea ce priveste exteriorul, masina a fost vopsita de Planet Color si combina nuanta "Back in Black" cu dungile de culoarea "Red Hot Chili Pepper".

Via | egmcartech

Comentarii (3)

  • stryke
    poate o sa am ocazia sa iau si eu una din ele;)
    0 2
  • .edi80
    Si eu o vreu dar culoare roz!
    0 1
  • e foarte misto
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru