Batalie stransa intre Hirvonen si Loeb in Noua Zeelanda

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 29.08.2008
Mikko Hirvonen conduce cu un avans de 27 de secunde in fata lui Sebastien Loeb dupa prima zi in Raliul Noii Zeelande.

In acest weekend este programata a 11-a etapa din Campionatul Mondial de Raliuri in Noua Zeelanda. Prima zi de competitie tocmai s-a terminat dupa desfasurarea primelor 7 probe speciale.

Raliul din Noua Zeelanda a debutat sub dominatia bolizilor BP Ford, care au reusit sa castige primele trei probe speciale, mai intai prin Jari-Matti Latvala si apoi cu inca doua reusite in dreptul lui Mikko Hirvonen.

Cel mai tensionat moment al primei zile a fost consemnat pe a patra proba speciala, cand Chris Atkinson si-a rostogolit Impreza WRC2008 si a abandonat. PS4 a fost castigata de Sebastien Loeb, francezul reusind sa-si intre in sfarsit in mana in Noua Zeelanda. Au mai urmat doua victorii pentru campionul mondial si una a principalului sau rival din acest an, Mikko Hirvonen.

La sfarsitul primei zile, clasamentul general il pozitiona pe finlandezul Mikko Hirvonen pe prima pozitie, cu un avans de 27 de secunde in fata lui Loeb. Locotenentii celor doi s-au clasat pe locurile urmatoare, Dani Sordo de la Citroen avand un avans de 0.1 secunde in fata lui Latvala.

Dupa prima zi a Raliului Noii Zeelande, se mai situeaza in zona punctelor Francois Duval, Urmo Aava, Petter Solberg si Per-Gunnar Andersson.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru