Bentley aduce la Geneva un break botezat Continental Flying Star

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.02.2010
Bentley va expune la Geneva un concept botezat Continental Flying Star, care anticipeaza o varianta break a modelului de lux, ce va fi disponibila in numai 20 de exemplare.

Bentley pregateste o surpriza de proportii in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Constructorul britanic intentioneaza sa expuna in fata publicului un concept neobisnuit, botezat Continental Flying Star, care anticipeaza un viitor break de lux al subsidiarului Volkswagen.

Designul conceptului va fi trasat de casa specializata Touring Superleggera si va avea la baza actualul model Continental GTC. Potrivit primelor declaratii venite din partea casei de design, conceptul va fi capabil sa combine functionalitatea unui break autentic cu eleganta si performantele traditionale ale modelelor Bentley.

Modelul se va individualiza cu ajutorul unor elemente specifice break-urilor tradtionale. Vor exista scaune posterioare rabatabile individual, pentru a crea o platforma de incarcare de aproape doi metri si un hayon electric construit din aliaje usoare.

Conversia va presupune si preluarea motorului W12 de 6.0 litri, regasit in prezent pe toate modelele Bentley. Bineinteles, clientii vor putea opta si pentru propulsorul mai puternic regasit sub capota lui Continental GTC Speed.

Potrivit celor de la Touring Superleggera, doar 20 de exemplare Bentley Continental Flying Star vor fi produse, preturile urmand sa varieze foarte mult in functie de cererile clientilor si dorinta acestora de personalizare.

via | autocar

Comentarii (1)

  • Sa vezi ce dric frumos va iesi din el!
    8 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru