FRANKFURT 2011 LIVE: Invazie de supercaruri Lamborghini, Porsche, Bugatti şi Bentley

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Ediţia 2011 a Salonului Auto de la Frankfurt a adus o invazie de supercaruri de la producătorii consacraţi. Lamborghini, Bentley, Porsche, Bugatti, toţi au avut ceva nou de prezentat.

Abundenţă de supercaruri la editia de acest an a Salonului Auto de la Frankfurt din acest an. Toţi producătorii consacraţi au prezentat ceva nou. Porsche a furat atenţia tuturor cu noua generaţie a clasicului 911. Botezată 991, noul Carrera a vrăjit jurnalişti prezenţi la dezvelirea oficială. Şi dacă nu au fost daţi pe spate de Porsche 911, la standul Bugatti au putut admira o nouă variantă a celui mai scump supercar din lume. Veyron Grand Sport L'Or Blanc a impresionat prin schema de culori originală.

Bentley a adus la Frankfurt versiunea cu facelift a cabrioletului Continental. Botezată Continental GTC, aceasta a stat pe stand alături de modelulul coupe Continental GT.

Dar cea mai mare nebunie a fost la Lamborghini. Pe lângă femeile frumoase cu care ne-au obişnuit la toate saloanele, Lamborghini a adus două noutăţi: versiunea hot a modelului Gallardo ce poartă lunga denumire LP570-4 Super Trofeo Stradale şi Sesto Elemento, un supercar extrem ce va fi fabricat într-o serie foarte limitată de 20 de exemplare.

Iar de pe stand nu a lipsit, bineînţeles, spectaculosul Aventador!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru