Bentley lanseaza o editie speciala a lui Continental la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.09.2009
Bentley Continental Series 51 va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Desi pretul acestuia nu a fost anuntat inca, modelul este deja disponibil pentru comanda.

Englezii de la Bentley vor lansa noul Continental Series 51 la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a fost creat in cinstea departamentului de design din Crewe, care a fost infiintat in anul 1951. Aceasta editie speciala a lui Bentley Continental prezinta o serie de elemente deosebite atat la interior, cat si la exterior si are o serie de elemente de design diferite fata de cele ale versiunii standard a lui Continental.

Interiorul acestei editii speciale Bentley prezinta o combinatie de trei culori, dintre care predomina nuanta Albastru Imperial. Cea de-a doua nuanta prezenta la interiorul acestui model este alb, pe cand cusaturile sunt facute cu ata maro. Scaunele au o cusatura deosebita la nivelul spatarului, care are un tipar de diamant. Pragurile au un ornament pe care este inscriptionat numele acestui model, iar covorasele din masina se asorteaza cu interiorul, urmarind aceeasi tendinta cromatica.

Exteriorul modelului Bentley Series 51 Continental iese in evidenta prin jantele din aliaj usor de 20 inch, care au 14 spite polisate. Aripile din fata au o inscriptie speciala care marcheaza aceasta editie speciala, iar clientii Bentley pot comanda si o vopsea in doua tonuri, pentru a oferi un contrast deosebit intre capota, plafon si portbagaj in comparatie cu restul caroseriei.

Modelul Bentley Series 51 Continental este disponbil deja pentru comanda.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru