Bentley pregateste varianta Supersports Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.10.2009
Bentley ar putea da unda verde unei noi variante in gama Continental. Este vorba despre derivatul cu acoperis rabatabil al modelului Supersports.

Desi atentia presei a fost canalizata in ultima vreme asupra noului Mulsanne, Bentley isi indreapta din nou atentia asupra popularului Continental.

Modelul entry-level poate primi anul viitor o noua varianta, care ar urma sa se adauge la cele sapte deja prezente. Oficialii britanici se gandesc la o a opta varianta, cel mai probabil un derivat cu acoperis rabatabil a noului Continental Supersports, cel mai rapid model actual al celor de la Bentley.

Daca va primi unda verde, Bentley Supersports Cabrio va fi propulsat de acelasi motor W12 de 6.0 litri si 621 de cai putere. Asemeni fratelui sau coupe, decapotabila va incerca sa scape de cele cateva kilograme in plus prin renuntarea la bacheta din spate si prin folosirea unor componente usoare, cum ar fi franele din carbon ceramic.

Asteptat sa debuteze pe piata peste aproximativ un an, Bentley Supersports Cabrio va deveni cu siguranta cel mai scump derivat din gama Continental.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru