<b>Episodul 1:</b> Automarket va testa timp de o luna Polo BlueMotion

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 16.07.2008
Automarket demareaza testul de anduranta cu cel mai ecologic model Volkswagen: Polo BlueMotion.

Automarket incepe o noua campanie. De data aceasta vom fi mai aproape de mediul inconjurator, de natura, de ideea de ingrijire si salvare a planetei. Bine inteles ca nu vom renunta la pasiunea noastra – automobilul – dar vom incerca sa demonstram ca exista posibilitatea de a proteja cat mai mult mediul inconjurator.

Demersul nostru ar putea fi numit un proiect “verde”, iar in ajutorul lui a sarit o componenta, sa-i ziceam asa, din partea mai albastra a existentei. Este vorba de BlueMotion si mai precis este vorba despre Volkswagen Polo BlueMotion.

Automarket va incepe un serial in care va vom tine la curent cu tot ceea ce inseamna BlueMotion si ce prezinta acest pachet ecologic pentru Volkswagen Polo. Asadar, timp de o luna vom participa la o aventura care are ca principal actor modelul VW Polo BlueMotion.

La sfarsitul aventurii, Automarket iti ofera un weekend la munte in care poti testa singur modelul Volkswagen Polo BlueMotion. Tot ce trebuie sa faci e sa ne povestesti cea mai ecologica actiune pe care ai facut-o in ultimul timp.

Istoria hatchback-ului Volkswagen Polo a inceput in anul 1975, iar in prezent s-a ajuns la a 4-a generatie a celebrului model.

Fiecare generatie a modelului Polo a primit un facelift, iar din 2006 priin gama mictului hatchback s-a oficializat un brand VW: BlueMotion.

Ramaneti aproape de noi pentru a continua povestea lui Volkswagen Polo BlueMotion si pentru a descoperi impreuna toate detaliile legate de unul dintre cele mai ecologice modele de pe piata!

Comentarii (1)

  • cozappz
    GOLF?
    Pe cand Golf BlueMotion cu autonomie pe electric de 200Km si diesel de 2.0L 140CP la 25.000E, sa-mi cumpar si io?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru