Bertone si-a "cumparat" un fost-designer Pininfarina

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.12.2008
Noul director de design al celor de la Bertone este Jason Castriota, un tanar care a activat si la Pininfarina.

Desi criza financiara guverneaza si lumea auto, Bertone, un constructor de nisa care se pregatea de faliment in urma cu cateva luni, face un anunt surpriza.

Fost designer la Pininfarina, Jason Castriota trece in tabara celor de la Bertone, care se pare ca i-au facut "o oferta de nerefuzat", dupa cum el insusi a declarat. Jason Castriota a devenit astfel director de design in cadrul Bertone si se pare ca va conduce o echipa de tineri alaturi de care va incerca sa readuca pe picioare un brand care nu de mult era in pragul falimentului.

Castriota este recunoscut pentru munca depusa in cadrul unor proiecte importante ca Maserati Birdcage Concept si GranTurismo, Ferrari 599 GTB Fiorano si Rolls Royce Hyperion.

Tanarul designer a demisionat din cadrul Pininfarina pentru a pune bazele propriei case de design, plan care se pare ca a fost intrerupt de oferta Bertone.

via | Autoblog  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru