Black Beauty, armasarul pur sange din Italia

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 18.06.2009
Ferrari California a primit din partea tunerilor de la Edo Competition un kit de tuning care imbunatateste performantele si aspectul vizual.

Specialisti in modificarea supercarurilor celebre, tunerii de la Edo Competition nu puteau sa nu acorde importanta celui mai nou model din gama Ferrari, si anume California. Casa de tuning a reusit sa dea nastere unui pachet care imbunatateste considerabil aspectul exterior si aduce un plus de putere unitatii V8.

Mecanicii Edo au modificat sistemul ECU si au dezvoltat un nou sistem de evacuare, detalii care au reusit sa mareasca bagajul de putere cu 40 de cai. Astfel, dupa acest tratament, supercarul italian insumeaza nici mai mult nici mai putin de 500 de cai si tot atatia Nm, disponibili de la 5200 de turatii.

Cu asemenea resurse sub capota exemplarul modificat de Edo poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 3.9 secunde in timp ce viteza maxima urca pana la valoarea de 315 km/h, cu 5 km/h mai mult decat modelul de serie.

Modificarile aduse motorului sunt completate de un nou set de jante de 20 si 21 de inch, din aliaj, si de o suspensie sportiva care coboara garda la sol cu 35 de mm.

via | CarScoop

Comentarii (8)

  • ...
    Din punct de vedere al performantei,nu au facut cine stie ce dar modificarile aduse la aspectul exterior si interior,sunt intr-adevar foarte bine incadrate in formele initiale ale masinii.Foarte frumos!
    1 0
  • Zuhopwer
    Merge pana nu ia foc !
    4 1
  • @ Zuhopwer
    ce comentariu ai facut,..mai bine te uitai la tom & jerry si nu ne mai stresai pe noi pe aici...cand o sa iti ia foc ferrari-ul tau sa ne dai poze si eventual video, deci pana atunci, TACI!!!
    0 3
  • @chris
    http://www.antena3.ro/stiri/rutier/ferarri-arde-din-nou-masina-de-600000-de-euro-a-unei-rusoaice-a-luat-foc-pe-sosea_72402.html

    http://www.mediafax.ro/social/fostul-fotbalist-gabriel-popescu-da-in-judecata-compania-ferrari-video-protv.html?1688;2650811

    http://www.automarket.ro/stiri/galerie-foto-ferrari-in-flacari-4962.html

    http://www.youtube.com/watch?v=WGHRaoP_hHM

    s.a.m.d. e plin de exemple care sustin ce spune Zuhopwer...si draga chris ce naiba, dreptul la parere e numai pentru proprietarii Ferrari ?
    2 1
  • totusi....
    Totusi mi-ar fi placut s-o vad rosie ,nu ca nu arata bine dar negru nu-i pune in evidenta formele de pe caroserie si sa recunoaSTEM CA E BIJUTERIE, doar ca mai ajung si pe mana unora 'baiatul tatei''care in afara de tata care-i da bani nimeni nu-l baga in seama si atunci gaseste metoda.
    Masina arata si poate de nota 11.
    1 0
  • @ 1
    ai niste argumente tari dar problema e cum folosesti o astfel de masina....dc nu au luat foc si atunci cand au fost pe mainile unor oameni cu mult mai multa experienta??si ai dreptate...dreptul la replica il au toti
    0 0
  • 24H
    In cursele de anduranta cum a fost Le Mans nu a ars nici un Ferrari.
    1 0
  • NeoGalaxy
    @Dr. B Pai da dar in cursele de anduranta sunt conduse de profesionisti nu de bagatori in seama. Ard gramezi de masini si nimeni nu se streseaza, intrebarea care se pune este cam asa ceva: stiu cei care cumpara un Ferrari sa-l si conduca? Cred ca realitatea este ca oricat de buna este masina, tot prostia pilotului este problema. Si ma refer la orice masina pentru ca sunt modele foarte bune si modele mai proaste dar singura constanta este... prostia sau talentul pilotului.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru