BMW 1 M modificat de AC Schnitzer

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 11.09.2011
AC Schnitzer aduce la Salonul Auto de la Frankfurt un BMW 1 M modificat. Tunerul german a mărit puterea motorului de la 340 la 400 CP.

BMW Seria 1 M Coupe modificat de AC Schnitzer vine la Salonul de la Frankfurt. Tunerul german a dezvoltat un kit de caroserie cu elemente din fibră de carbon plus o remapare a electronicii motorului. Inima cu șase cilindri în linie va dezvolta astfel 400 CP în loc de 340 cât are un BMW seria 1 M standard. Cuplul motor a crescut și el de la 500 Nm la 560 Nm.

AC Schnitzer a modificat și evacuarea optând pentru un sistem de eșapament ”Racing” ce va îmbunătăți acustica. Pentru a face față puterii mărite a fost modificat și sistemul de frânare. Modelul AC Schnitzer are etrieri cu șase pistoane pe față și etrieri cu patru pistoane pe spate. Mai avem și suspensie ajustabilă marca AC Schnitzer.

Performanțele s-au îmbunatățit, sprintul de la 0 la 100 km/h se face în 4.7 secunde (4.9 secunde varianta de serie) iar viteza maximă este de 300 km/h. Nu există încă detalii despre prețul acestui model modificat de AC Schnitzer.

Via | bmwblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru