BMW 120i Coupe Performance Unlimited: ediţie specială pentru Japonia

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 02.08.2010
BMW a lansat în Japonia Seria 1 Coupe Performance Unlimited, o versiune specială a modelului bavarez. Aceasta va fi produsă doar în 30 de exemplare.

Esential

30 de exemplare Seria 1 Coupe Performance Unlimited vor fi produse.

La începutul lunii iulie, oficialii BMW lansau în Japonia X6 Performance Unlimited, o ediţie limitată a SAC-ului bavarez, produsă în doar 20 de exemplare. De această dată, este rândul lui Seria 1 Coupe să aibă parte de o ediţie specială doar pentru piaţa japoneză. BMW 120i Coupe Performance Unlimited a debutat pe piaţa auto niponă şi va fi produs în doar 30 de exemplare.

La exterior, Seria 1 dispune de pachetul M Sport alături de pachetul M Aerodynamics. De asemenea, grila a fost vopsită în culoare neagră, oglizile dispun de capace din fibră de carbon, iar în partea din spate întâlnim un eleron discret. Modelul va fi disponibil în două culori, White Pearl şi Le Mans Blue. Ca orice versiune limitată care se respectă, BMW 120i Coupe Performance Unlimited are jante speciale cu spiţe duble a căror dimensiune este de 18 inch. La interior, scaunele sport, inserţiile din aluminiu şi volanul multifuncţional fac deliciul acestei ediţii limitate.

Spre deosebire de X6 Performance Unlimited, versiunea limitată a lui Seria 1 nu va dispune de modificări ale propulsorului.

Astfel unitatea de 2.0 litri cu patru cilindri va produce 170 de cai putere la o turaţie de 6.700 rpm şi va dezvolta un cuplu motor de 210 Nm la o turaţie de 4.250 rpm. Sprintul de la 0 la 100 de km/h se realizează în 7.7 secunde, iar viteza maximă este de 224 km/h.

Via | BMW

Comentarii (1)

  • Super : http://www.bmwblog.ro/2010/08/02/bmw-sarbatoreste-a-50-a-victorie-in-fia-wtcc-din-2005-pana-in-prezent/
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru