BMW: 20 de modele în următorii trei ani

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 26.08.2010
Viitorii trei ani vor fi aglomeraţi pentru BMW, constructorul bavarez urmând să lanseze pe piaţă nu mai puţin de 20 de modele noi până în 2014.

BMW Blog anunţă astăzi faptul că producătorul bavarez va scoate pe piaţă până în 2014 nu mai puţin de 20 de noi modele de sine stătătoare, incluzând aici diferitele tipuri de caroserie ale gamei deja existente. Deşi marca încearcă să ţină sub secret detaliile legate de acestea, informaţiile nu au întârziat să apară pe internet.

Astfel, finalul acestui an şi începutul celui viitor vor fi marcate de lansarea noilor generaţii X3 şi Seria 6 (coupe şi cabrio), acestea fiind completate de apariţia versiunii break a lui Seria 5. În primăvara anului viitor vom asista la mult-aşteptata lansare a noului BMW Seria 1, BMW urmând să lanseze în ordine versiunile cu cinci şi trei uşi, apoi coupe şi ulterior cabrio.

Toamna anului 2011 ne va face cunoştinţă cu cel mai evoluat model din seria M produs vreodată de BMW. Este vorba de noul M5. La şase luni după acest moment, pe piaţă va apărea noua generaţie a lui Seria 3.

Alte noutăţi din lista BMW citată de BMW Blog includ un model de serie bazat pe Gran Coupe Concept (foto) care se va bate cu Mercedes CLS şi cu Audi A7 (începutul lui 2012), dar şi noua generaţie a lui M6, care va apărea la mijlocul lui 2012.

Atât de discutatul proiect MegaCity al celor de la BMW va da naştere la un prim model electric de oraş în 2013, acelaşi an urmând să ne facă cunoştinţă cu noi versiuni ale lui Seria 3, printre acestea numărându-se şi una GT.

via | BMW Blog

Comentarii (8)

  • ei da
    X3 a fost deja lansat
    3 4
  • mircea
    @dan
    BMW X3 va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Paris, în 30 septembrie. Ce ai văzut tu au fost fotografiile şi filmele de prezentare oficiale.
    8 8
  • V8 TURBO
    BMW 20 de modele si AUDI 30 ... de unde scoateti atatea modele fratilor.
    ar trebui ca in urmatorii 2 anii sa vedem pe starda peste 50 de modele noi de masini.
    2 7
  • adrian
    astia de la bmw sau luat dupa cei de la mercedes si audi...rau...parerea mea e ca nu e bine sa te lauzi...
    1 7
  • @ Automarket
    Off Topic : Datoriile Spyker depasesc valoarea bunurilor detinute
    http://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100826/ANE/308259948/1265
    2 4
  • Inutil
    Numai cati bani s-au investit in dezvoltarea a 20 de noi modele, fiecare diferite, fiecare pt un alt public ..... risipa de bani.
    1 3
  • BMW Nr.1 Deutchland
    Eu zic ca BMW e bine ca intinde timpul si abia in 2011 va lansa pe piata noul M5 :)).
    BMW asteapta sa apara noul Audi A6 sa le puna odata pe piata ,.
    Ca audi a trisat cu actualul RS6 dupa ce aparuse M5 E60 aude repede facuse rs6 c6 nou cu 580 hp sa fie mai mult ca la M5 , si cand a auzit ca BMW isi incordeaza muschii la M5 F10 repejor lau scos din productie .
    Eu zic ca acum batalia va fi pe masura .
    M5F10 vs rs6 c7 vor fi lansate odata , cum a fost M3E92 cu Rs4 ., si M3 isi batea joc de RS4 ca de un citroen , dau renault etc.
    Sa vedeti ce bataie de joc va fi acum intre M5 si Rs6 .
    Sa vedeti cum audi va scuipa ulei pe tevi.
    4 1
  • Snacks
    @BMW
    Numai BiEmWeu ai in cap. Dar nu stii sa scrii corect Germania (Deutschland).


    Vai de capul vostru, va credeti toti cate un pui "THE STIG"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru